reklama
love baby:)
Fanka BB :)
mama2009
love piękny brzusio !!! myślę że będziesz miała synka
oo a kiedy będzie zamknięta grupa ?? fajny pomysł
Martas - córa to chyba do ciebie podobna
ja wrzucę zdjęcie jak powstanie galeria na zamkniętej grupie
oo a kiedy będzie zamknięta grupa ?? fajny pomysł
Ostatnia edycja:
mamusia synka
i córeczki
Ale piękne brzusie :-)
U mnie tez juz cosik widac zwlaszcza wieczorem po wyżerce :-)
U mnie tez juz cosik widac zwlaszcza wieczorem po wyżerce :-)
Bachucha
Jakie piękne brzusie
Martas - piękna córeczka
Martas - piękna córeczka
Na razie wklejam mój brzuś z pierwszej ciąży - te zdjęcia są z czerwca, a rodziłam 18 sierpnia
Tak mój kocurek lubił sypiać :
A tu Gaba robiła przemeblowanie w brzuszku :
Generalnie pomimo tego, że lato 2010 było upalne, to nie zamieniłabym chodzenia latem w wysokiej ciąży na nic innego! Nie musiałam moich opuchniętych stópek pakować w jakieś kozaki i inne zabudowane buciory - wystarczały japonki, ew. rozchodzone tenisówki. Nosiłam przewiewne spodnie i sukienki, prawie do samego końca regularnie korzystałam z plaży w kostiumie kąpielowym of kors i uskuteczniałam kąpiele w morzu... To było coś, bynajmniej tam czułam się lekka
Było superancko i już nie mogę się ciepełka doczekać- koniec z kurtkami ble!
Mój obecny brzuś jest już solidnie widoczny i na dniach pstryknę fotkę to załączę.
Tak mój kocurek lubił sypiać :
A tu Gaba robiła przemeblowanie w brzuszku :
Generalnie pomimo tego, że lato 2010 było upalne, to nie zamieniłabym chodzenia latem w wysokiej ciąży na nic innego! Nie musiałam moich opuchniętych stópek pakować w jakieś kozaki i inne zabudowane buciory - wystarczały japonki, ew. rozchodzone tenisówki. Nosiłam przewiewne spodnie i sukienki, prawie do samego końca regularnie korzystałam z plaży w kostiumie kąpielowym of kors i uskuteczniałam kąpiele w morzu... To było coś, bynajmniej tam czułam się lekka
Było superancko i już nie mogę się ciepełka doczekać- koniec z kurtkami ble!
Mój obecny brzuś jest już solidnie widoczny i na dniach pstryknę fotkę to załączę.
reklama
Bachucha
Bonusowa super zdjęcia - ach, jak sobie przypomnę Adasiowe przemeblowania...
Toż to cudne było, ale czasem mi tak w pęcherz przywalił, że musiałam lecieć natychmiast do łazienki
Toż to cudne było, ale czasem mi tak w pęcherz przywalił, że musiałam lecieć natychmiast do łazienki