reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Bachucha
Martas - piękna córka! I brzuszek też :-)
Hej witam się juz sie wpiasałam na listę wrześniowych mamuś...zastanawialam sie czy juz wrzesśniówki są czy jeszcze nie a tu taka niespodzianka duzo postów..miło więc krótko o sobie..termin na 04.09.2013.. to drugie dzieciątko Mamy juz synka Dawida za dwa tyg skończy roczek hehe
Brzusia jak narazie brak, ani innych dolegliwości...chociaż zgaga i czeste siku...;/ No i boję się okresu ciąży bo to same lato...synka rodziłam w sama zimę i bardzo miło wspominam...na wypis małogo było ponad -20C..teraz jakoś nie uśmiecha mi się chodzenie w upały..ale maleństwobędzie śliczne i wynagrodzi wszystko P)ozdrawiam Was mamuśki i maleństwa
Brzusia jak narazie brak, ani innych dolegliwości...chociaż zgaga i czeste siku...;/ No i boję się okresu ciąży bo to same lato...synka rodziłam w sama zimę i bardzo miło wspominam...na wypis małogo było ponad -20C..teraz jakoś nie uśmiecha mi się chodzenie w upały..ale maleństwobędzie śliczne i wynagrodzi wszystko P)ozdrawiam Was mamuśki i maleństwa
Patrząc na te wasze testy wpadam w kompleksy. Moje pozostawiają wiele do życzenia:
Po lewej test zrobiony w 27 dc (teoretycznie 12 dpo), a po prawej test zrobiony w dniu spodziewanej @ (28dc, 13dpo).
Kreska taka słabiutka, że sama nie wierze, czy faktycznie coś jest... Ciągle truje mężowi, że chcę zrobić jeszcze jeden test, bo chcę zobaczyć wreszcie tłuściutką drugą kreskę, a nie takie liche coś.
Ale niedługo testy wyrzucę, na pamiątkę zostawię tylko zdjęcia.
Po lewej test zrobiony w 27 dc (teoretycznie 12 dpo), a po prawej test zrobiony w dniu spodziewanej @ (28dc, 13dpo).
Kreska taka słabiutka, że sama nie wierze, czy faktycznie coś jest... Ciągle truje mężowi, że chcę zrobić jeszcze jeden test, bo chcę zobaczyć wreszcie tłuściutką drugą kreskę, a nie takie liche coś.
Ale niedługo testy wyrzucę, na pamiątkę zostawię tylko zdjęcia.
Ostatnia edycja:
love baby:)
Asta widać kreseczke II !!!!
Ja widzę pięknie
GRATULACJE!
Ja widzę pięknie
GRATULACJE!
reklama
-Lorelain-
Jadzka - brzucha jeszcze nie widzę, ale za to takiego cyca zazdroszczę :-):-):-)