reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

ps. jak się dodaje zdjęcia? straszny głupol ze mnie :( :zawstydzona/y:

W oknie szybkiej odpowiedzi nad miejscem, w którym wpisujesz wiadomość masz trzy linie różnych ikonek min. rodzaj czcionki, pogrubienie itp. No i w środkowej linii są takie globusiki a obok zdjęcie i taśma filmowa. No to klikasz na to zdjęcie (z drzewkiem zdaje się) i pyta, czy z komputera czy url. Zaznaczasz komputer i klikasz wybierz pliki. Zaznaczasz plik (foto) klikasz otwórz i potem wgraj pliki i masz :-D

Bonusowa super zdjęcia - ach, jak sobie przypomnę Adasiowe przemeblowania...
Toż to cudne było, ale czasem mi tak w pęcherz przywalił, że musiałam lecieć natychmiast do łazienki :-D

Taaaa, skąd ja to znam. Hi hi ale było to niezapomniane uczucie. Mi to czasem aż brzuch się trząsł i podskakiwał tak Gaba tam wariowała. Ale mimo to miałam tak twardy sen w ciąży, że ona robiła przemeblowania, ja spałam jak suseł a TŻ się przyglądał i bawił z nią przez brzuch :-D

reklama
dziewczyny cudne brzuszki:-)
Ja swój wkleję jak będzie zamknięty wątek ok?Jakoś tak wg mnie bezpieczniej.Słuchajcie ja mam z pierwszej ciąży raptem 2 zdjęcia samego brzucha.Kilka z imprezy sylwestrowej- byłam w 5 miesiącu i nie miałam brzucha :-(Ba nawet na patologii jak przyjechałam do porodu to musiałam za każdym razem tłumaczyć pielęgniarkom:tak mam taki mały brzuszek tak jestem w 9 miesiącu ciąży;-)
Niby w 2 ciąży widać szybciej
Teraz mam postanowienie mnóstwo zdjęć!!

Jaaaakie cudeńka... Ja miałam leginsy wysoko (nienawidze jak mi gumka ciśnie bo zaraz mnie brzuch kłuje) więc chyba fote zrobie bez, to będzie coś widac:-p no nie pomyślałam za pierwszym razem

ja w pierwszej ciąży często zdjęcia robiłam, mam ich około 40 w oddzielnym folderze na kompie z podpisaniem kiedy który tydzień ;) od piątku zaczynam robić zdjęcia swojemu brzuszkowi jak tylko usłyszę boskie serduszko mojego szkraba :-D

Dziewczynki
wrzucam brzuszkowe zdjecia z pierwszej ciazy
mam ich na prawde mega duzo bo mam bzika na punkcie zdjec

305262_262620433755821_3307590_n.jpg88601038.jpg92709380.jpg92748425.jpg92864781.jpg93092429.jpg295730_262625860421945_7823422_n.jpg318808_262630243754840_6077603_n.jpg

jak wtedy nie mogłam doczekac sie az brzusio zacznie rosnac (zaczal zaokraglac sie dopiero w 17.tyg ) tak teraz tego nie chce :/
Moze datego ze juz mam sporą oponke i zaczynam z waga wieksza o 10kg wieksza niz wtedy .

deandem - piękne fotografie! Bardzo podobają mi się takie sesje ciążowe! Ja to max sweet focię w lusterku mogę sobie zrobić bo mój mąż to taka noga do zdjęć... :( Jak wszystko będzie OK to może pod koniec ciąży skuszę się na sesyjkę u fotografa?

reklama
O no piękne foteczki macie kobietki, ja narazie się cała zaokrąglam wyglądam jak z bali ciosana brzuszek narazie to mój tłuszczyk ale wkleję. Pierwsza ciąża miesiąc przed porodem. a druga fotka 6tydzień i ja ciosana hahhahahhaha
08231.jpg a.jpg

Do góry