reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria wrześniowych mamuś

reklama
no Ty widzisz bo twój brzuchol się lepiej znasz :-D:-D:-D ja taki lekki to zawsze mam, zwłaszcza jak się objem to wtedy wyglądam jak w 5 miesiącu :-D:-D:-D

Jadźka - hehe, ja to takiego brzuszka ladnego to przed ciążą nie mialam:-) Swój wkleję za miesiąc, żebym mogła już na ciążę zwalić:cool2:
Zamiast brzuszka wklejam zdjecia swojej Miśki z balu - była piratką. Na drugim zdjęciu my razem;-) bal3.jpgmy5.jpg

Martas - córa to chyba do ciebie podobna :tak:

ja wrzucę zdjęcie jak powstanie galeria na zamkniętej grupie

Nooo dziewczyny bez przesady, mówię, ja też mam swój brzuchol, dlatego fotka od boku, bo od przodu jest rozlany:-p ale już wiem czemu nie widzicie... bo jasna bluzka i jasne tło:-p Ale jak tak to chociaż do następnych będziecie mały porównanie, za 2tyg mi nie powiecie że nie rośnie:-D.

MARTAS patrząc na Ciebie (twarz) nie powiedziałabym że możesz miec duży brzusio... Córa za tobą idzie, podobna baaardzo

To, żeby Jadźka nie czuła się samotna i przestała nam wmawiać, że ma duży brzuch wklejam swoje focisze (6t7d/7t0d).
DSCN9736.jpg
Ciąża spożywcza, jak się patrzy (bo na brzuszek ciążowy jeszcze za wcześnie) i aż w depresje popadłam, jak zobaczyłam, jak w rzeczywistości to wygląda. Musze przeanalizować swoją dietę ;-)

To Ja wkleje swój brzuszek i od razu mówię ze przed ciążą był wręcz wklesly wiec dla mnie różnica jest:rolleyes:

Załączniki

• IMAG0464.jpg
    IMAG0464.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry