reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
no Ty widzisz bo twój brzuchol się lepiej znasz ja taki lekki to zawsze mam, zwłaszcza jak się objem to wtedy wyglądam jak w 5 miesiącu
-Lorelain-
Martas - córa to chyba do ciebie podobna
ja wrzucę zdjęcie jak powstanie galeria na zamkniętej grupie
ja wrzucę zdjęcie jak powstanie galeria na zamkniętej grupie
-Lorelain-
fajna piratka z twojej Michalinki :-)
Nooo dziewczyny bez przesady, mówię, ja też mam swój brzuchol, dlatego fotka od boku, bo od przodu jest rozlany ale już wiem czemu nie widzicie... bo jasna bluzka i jasne tło Ale jak tak to chociaż do następnych będziecie mały porównanie, za 2tyg mi nie powiecie że nie rośnie.
MARTAS patrząc na Ciebie (twarz) nie powiedziałabym że możesz miec duży brzusio... Córa za tobą idzie, podobna baaardzo
MARTAS patrząc na Ciebie (twarz) nie powiedziałabym że możesz miec duży brzusio... Córa za tobą idzie, podobna baaardzo
To, żeby Jadźka nie czuła się samotna i przestała nam wmawiać, że ma duży brzuch wklejam swoje focisze (6t7d/7t0d).
Ciąża spożywcza, jak się patrzy (bo na brzuszek ciążowy jeszcze za wcześnie) i aż w depresje popadłam, jak zobaczyłam, jak w rzeczywistości to wygląda. Musze przeanalizować swoją dietę ;-)
Ciąża spożywcza, jak się patrzy (bo na brzuszek ciążowy jeszcze za wcześnie) i aż w depresje popadłam, jak zobaczyłam, jak w rzeczywistości to wygląda. Musze przeanalizować swoją dietę ;-)
gosheek
reklama
love baby:)