reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2009

princi a ja 22 grudnia!:happy:!!!dziwne nie bardzo sie tu cos zgadza albo ja jakos nie rozumiem:sorry2:wogole lekarz mnie zapytal czy jestem pewna daty ostatniej m:wściekła/y:a ja jestem bardzoooo pewna :-D

reklama
Jak sobie licze na kalkulatorach jakich , w necie to wychodza mi terminy na 25 wrzesnia a nawet 27, wiec nie zawracam sobie tym glowy, niech bedzie tak jak polozna wyliczyla i usg. A Tobie jak wychodza porody ?

Narazie mialam tylko raz usg i wg niego 19 wrzesien czyli 9 dni wczesniej niz wg om:baffled: Wychodzi na to ze mialam ten ostatni okres juz bedac w ciazy .......:sorry2::confused:nic nie rozumiem, ja i M wiemy ze od grudnia sie staralismy ale kiedy dokladnie zaszlam hmmmm:confused::confused:

To ja nie mam kompletnie z tym problemu, my robilismy 3 dni w Paryzu tylko, pozniej przelozylismy na za miesiac,zebym kwas foliowy zaczela brac i takie tam ladnie sie przygotowac, ale po miesiacu to ja juz test robilam haha :-D:-D:-D
W pierwszej ciazy tez mialam jakas roznice miedzy usg a om, i tez sie mnie pytali, czy jestem pewna kiedy mialam okres ostatnio i nawet na porodowce,1,5 tyg po terminie a ja ani pol skurcza ani mm rozwarcia i sie mnie ordynator pyta czy sie z miesiaczka nie pomylilam haha :rofl2: A moze to dlatego,ze nie mialam regularnych wczesniej... i sporo mi sie spoznialy zawsze... nie wiem, ale teraz za to jak w zegarku :tak:

Ostatnia edycja:
Wiecie co dziewczyny, to jest jakas przesada normalnie... ide robic te placki ziemniaczane :rofl2:bo mnie zezra od srodka normalnie..:sorry:. chcialam z nimi wygrac,ale sie nie da, slinka mi leci normalnie..:-p

To wszytsko jasne z tymi roznymi datami porodu, ja milam bardzooooooo nieregularne m:wściekła/y::wściekła/y:
kiedy przyjdzie na swiat skarb to bedzie -on wie najlepiej kiedy wyjsc :-D
najwazniejsze ze rozwija sie prawidlowo:happy:

Placuszki mniammm :happy:ja mam je juz w tym tyg zaliczone;-)
Dzis skrzydelka w miodzie moje ulubione, ale niestety nie bardzo czuje ich smak przez ten katar:wściekła/y::angry:

A moze to dlatego,ze nie mialam regularnych wczesniej... i sporo mi sie spoznialy zawsze... nie wiem, ale teraz za to jak w zegarku :tak:

tak nieregularne miesiączki to i ja miałam ...a jakie bolesne ...
wszyscy pocieszali że po pierwszej ciąży to się zmieni ... mam nadzieję :-)
życie bez miesiączki jest cudowne :-D:-D

reklama
princi a ja 22 grudnia!:happy:!!!dziwne nie bardzo sie tu cos zgadza albo ja jakos nie rozumiem:sorry2:wogole lekarz mnie zapytal czy jestem pewna daty ostatniej m:wściekła/y:a ja jestem bardzoooo pewna :-D

Oli a wiesz, że ja też miałam taką sytacje, i też OM miałam 22 / 23 grudnia wieczór, ale przyjęłyśmy z ginką 22 grudnia i ginka też mnie pytała czy napewno, bo dziecko wygląda o tydzień starsze, a ja jestem na 100% pewna, i nawet jestem pewna że zapłodnienia nie doszło wcześniej (bo w grudniu testy robiłam) jak na początku stycznia między 5, a 7. A ona i tak na mnie dziwnie patrzyła, hmmmm.... :-)

Do góry