reklama
Narazie mialam tylko raz usg i wg niego 19 wrzesien czyli 9 dni wczesniej niz wg om Wychodzi na to ze mialam ten ostatni okres juz bedac w ciazy .......nic nie rozumiem, ja i M wiemy ze od grudnia sie staralismy ale kiedy dokladnie zaszlam hmmmm
To ja nie mam kompletnie z tym problemu, my robilismy 3 dni w Paryzu tylko, pozniej przelozylismy na za miesiac,zebym kwas foliowy zaczela brac i takie tam ladnie sie przygotowac, ale po miesiacu to ja juz test robilam haha
W pierwszej ciazy tez mialam jakas roznice miedzy usg a om, i tez sie mnie pytali, czy jestem pewna kiedy mialam okres ostatnio i nawet na porodowce,1,5 tyg po terminie a ja ani pol skurcza ani mm rozwarcia i sie mnie ordynator pyta czy sie z miesiaczka nie pomylilam haha A moze to dlatego,ze nie mialam regularnych wczesniej... i sporo mi sie spoznialy zawsze... nie wiem, ale teraz za to jak w zegarku
W pierwszej ciazy tez mialam jakas roznice miedzy usg a om, i tez sie mnie pytali, czy jestem pewna kiedy mialam okres ostatnio i nawet na porodowce,1,5 tyg po terminie a ja ani pol skurcza ani mm rozwarcia i sie mnie ordynator pyta czy sie z miesiaczka nie pomylilam haha A moze to dlatego,ze nie mialam regularnych wczesniej... i sporo mi sie spoznialy zawsze... nie wiem, ale teraz za to jak w zegarku
Ostatnia edycja:
To wszytsko jasne z tymi roznymi datami porodu, ja milam bardzooooooo nieregularne m
kiedy przyjdzie na swiat skarb to bedzie -on wie najlepiej kiedy wyjsc
najwazniejsze ze rozwija sie prawidlowo
Placuszki mniammm ja mam je juz w tym tyg zaliczone;-)
Dzis skrzydelka w miodzie moje ulubione, ale niestety nie bardzo czuje ich smak przez ten katar
kiedy przyjdzie na swiat skarb to bedzie -on wie najlepiej kiedy wyjsc
najwazniejsze ze rozwija sie prawidlowo
Placuszki mniammm ja mam je juz w tym tyg zaliczone;-)
Dzis skrzydelka w miodzie moje ulubione, ale niestety nie bardzo czuje ich smak przez ten katar
E
Elunia1609
Gość
A moze to dlatego,ze nie mialam regularnych wczesniej... i sporo mi sie spoznialy zawsze... nie wiem, ale teraz za to jak w zegarku
tak nieregularne miesiączki to i ja miałam ...a jakie bolesne ...
wszyscy pocieszali że po pierwszej ciąży to się zmieni ... mam nadzieję :-)
życie bez miesiączki jest cudowne
E
Elunia1609
Gość
A mi pokazało termin porodu 16.września ) urodziny mężusia
ja mam termin na 16 września wg miesiączki :-) i to są moje urodziny
reklama
O
onka
Gość
princi a ja 22 grudnia!!!!dziwne nie bardzo sie tu cos zgadza albo ja jakos nie rozumiemwogole lekarz mnie zapytal czy jestem pewna daty ostatniej ma ja jestem bardzoooo pewna
Oli a wiesz, że ja też miałam taką sytacje, i też OM miałam 22 / 23 grudnia wieczór, ale przyjęłyśmy z ginką 22 grudnia i ginka też mnie pytała czy napewno, bo dziecko wygląda o tydzień starsze, a ja jestem na 100% pewna, i nawet jestem pewna że zapłodnienia nie doszło wcześniej (bo w grudniu testy robiłam) jak na początku stycznia między 5, a 7. A ona i tak na mnie dziwnie patrzyła, hmmmm.... :-)