reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2009

ja też wiem :) u nas Wigilia :) i pierwsze świadome podejście do stworzenia pierwszego dzidziusia :):)

Wiecie co to ja juz nic nie kumam ???!!!:nerd: Ja w pierwszy dzien swiat i dwa dni po tym jeszcze mialam malutkie delikatne plamienie - na co lekarz powiedzial ze jak fasolka przyczepia sie do scianek macicy to moze wystapic male plamienie ?!
Czyli jak Wy pracowalyscie swiadomie w tym czasie to ja juz chyba bylam sobie w ciazy ? tak ? a na suwaczkach mamy prawie te same daty - nic nie kumam - zupelnie nic :confused:
No coz nasze szkraby beda najlepiej wiedziec jak duze sa i kiedy maja sie pokazac :-D

reklama
No my robilismy 3 dni jak wspomnialam wczesniej i stalo sie to w Paryzu, a teraz sie smiejemy z M ,ze sie bobas urodzi i pierwsze co powie to "li:-D:-D"(l jak lyzka) haha nie mam polskich literek jakos...:dry:
Tak tak tez trzymam kciuki za Kroptusie :happy:

Romcia tez myslalam na poczatku ciazy,ze ja przespie cala, ale juz mi przeszlo i delektuje sie kazda chwilka. I to prawda :tak:, blizniaki zawsze rodza sie mniejsze :tak:no bo dwojka ponad 3 kilogramowych dzieci to chyba za ciezko troche na nasze macice haha :-D:-D

Moja siostra chciala miec kiedys blizniaki, dwojka od razu i z glowy... Hm.. ja bym chyba nie dala rady:sorry2: Wszystko fajnie, ale nocne wstawanie na karmienie do dwojki , byc moze z osobna i kapiele i przewijanie i USYPIANIE :szok: Chyba nie jestem na tyle sprytna :rofl2:

no dobra dziewczynki, spadam spac... czekałam na kroptusie, ale jak znam kolejki do ginów, to pewnie i tak bym sie nie doczekała... dopiero jutro rano sie dowiem, bo teraz padam... kolacyjke zjadłam i mój pełny żoładek nakłania mnie to ułożenia sie w łozku...;-)

princi - jasne ze dałabys rade... ! kobieta zawsze daje rade, nawet jak nie ma sił... :sorry2:

miłego wieczorku! a raczej dobrej nocki

Ja też uciekam, KROPTUSIA pewnie odezwie się jutro, a może jeszcze późnym wieczorem :-)
Jakoś to pisanie pracy mnie męczy, senna się zrobiłam jak ta lala.
Dobranoc dziewczyny - do rana!
A cha, tato mój dziś cały i zdrowy wrócił wkońcu ze szpitala :tak::tak::tak: wkońcu w domu atmosfera jak zawsze

Ninionka cieszymy się, że tata juz lepiej się czuje:)niech oszczędza siły na wnuka/wnuczkę:) pozdrów Go od mam z forum BB:) bo napewno wszytskie dziewczynki się przyłączą. Fajnie Was miec tu, na forum. Niby się nie znamy a jest coś co nas połączyło:) Dzięki, że jesteście. Teraz i ja ide spaciu dobranoc;)

reklama
Do góry