reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrocławianki - jaki szpital????

reklama
No ja nie słyszałam ale dla mnie i tak za późno by było. My chodzimy do szkoły rodzenia prowadzonej przez położną z Brochowa w Centrum Rodziny na Gajowej.Mój gin tez pracuje na Brochowie to będe miała obstawę. Mam nadzieje, ze dobrze na tym wyjdę

hmm od 9 maja znieczulenie na Brochowie przez cała dobe...:confused: Czy ktoś coś wie więcej?? Czy faktycznie tak ma być??
Wisienka- ty chyba planujesz rodzić na Brochowie, masz jakies infow tym temacie czy to tylko kolejna medialna akcja??
'Skóra do skóry', czyli matka z dzieckiem po porodzie

A i jeszcze odnosnie bezplatnej szkoly rodzenia na Borowskiej...szalu nie bedzie bo maja roczny budzet na organizacje takiego szkolenia tylko dla 60 ciezarnych ROCZNIE :/

kurcze, dzwoniłam na Kamieńskiego z nadzieją, że coś się zmieniło, ale 9-13 zamknięta porodówka:(
Szukam alternatywy na poród rodzinny... Borowska? Brochów? kurczekurczekurcze

gosia no to tylko życzę powodzenia, i pamiętaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
a pytanie która z Was robiła wymaz na paciorkowca ? na kamieńskiego koszt badania 25 zł nazywa sie to jakoś BCG a w microFAM pani twierdzi, że to sie robi zwykły wymaz i to kosztuje u nich 48 zl przy czym jak z dwóch różnych miejsc to x2 :| więc cena powaliła moją koleżanka a na kamieńskiego ja od swoich koleżanek z lab dostałam info jw.

reklama
gosia- wypróbuj nam Borowska :-)

chyba tak zrobię, a co;-)
chociaż szczerze mówiąc czuję się już tak przeterminowana, że mam nadzieję, że coś się ruszy szybciej niż 9ego:tak:

Felidae, dzięki! :)
GBs wszędzie ok 30 zł kosztuje.ja w prywatny gabinecie pobierałam, też płaciłam 30 zł i 2 dni później miałam wyniki. Chociaż spotkałam się z tym, że u części prywatnych lekarzy niestety trzeba samemu po pobraniu zawieźć "przed 15stą" czy którąśtam na skierowaną diagnostykę :szok:

Do góry