A ja chce sie dowiedziec ktory z wózeczkow quinny bedzie odpowiedni dla 9 miesiecznego dziecka?Czy quinny speedi jest odpowiedni?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja mam buzza 3 jeszcze z tym starym siedziskiem, ale ogólnie tego wózka bym Ci nie polecała, super wygląda ale jest troszke cieżki, szczególnie jak sie go wnosi po schodach i to małe kółko z przodu dobre ale tylko do jeżdżenia po równych nawierzchniach, na plaży czy w lesie porazka. Pojawiło sie teraz do kupienia nowe przednie kółko pompowane ale to znowu koszt 250 zł, sam wózek jest drogi a akcesoria do niego tez bardzo drogie, trzeba dokupić kosz bo nie ma go w zestawie i spiwór na zimę (200-250 zł) bo nie ma przykrycia na nóżki!siedzisko nie jest za duże mój 11 miesieczny synek ubrany w zimową kurtke prawie sie nie mieści no i to siedzisko kubełkowe, nie rozkłada się na płasko, dziecko śpi z nogami w górze! i po prawie roku uzywania stelaż się zniszczył ( choć o niego dbałam ) a kółka tak jakby sie chwieja podczas jazdy chyba po prostu się wyrobiły!!! kupując buzza spodziewałam sie wiekszego komfortu za ta cenę.:-)Witam wszystkich i życzę spełnienia marzeń w nowym roku!!!:-) To mój pierwszy wpis na tym forum, od tygodnia szukam wózka dla mojego dzieciątka które pojawi się na świecie w marcu. Wybrałam trzy wózki Quinny buzz i spedi XS oraz Jedo FYN 3DS. Mam kilka pytań jak ktoś mi pomoże będę bardzo wdzięczna. Na forach dowiedziałam się że Quinny buzz model z 2008r ma dwa siedziska spacerowe (małe do18 miesięcy i duże powyżej) czy ktoś już przetestował ten patent i czy jest dostępny w wersji buzz 3 i 4 i który model jest lepszy trzy czy czterokołowiec. Czy spedix(spacerówka, gondola, fotelik maxi cosi cabrio fix z bazą isofix plus torba i śpiwór ) za 2850 zl to dobra cena, czy lepiej kupić jedo fyn (spacerówka, gondola, fotelik maxi cosi cabrio fix z bazą isofix ) za 2300zł. Za wszystkie rady podpowiedzi etc dziękuje
Witam a ja mam pytanie ale z innej beczki i nie wiedziałam ,gdzie je zadać
Otórz czy ktoś wie gdzie moge zakupić pałak-barierkę do quinny speddi sx ???Na allegro nie ma nic co by pasowało ...
A może ma któras z was sprzedac ...;-)
A czy w takim sklepie z wózkami dostane bo nawet nie pytałam prosze o jakąs odpowiedz:-)