e-stera
Fan(ka)
Moj Oli dostal Zyrtec jak miał 6 miesięcy.....alergia- poprawa była widoczna już na drugi dzien.Miał kropelki- 3 na noc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz przepisał mojej 11miesiecznej córce Zyrtec ale tam jest napisane ze leku nie podaje sie dzieciom poniżej 12 roku życia!!!! I teraz nie wiem czy podać jej czy sie wstrzymać. Moze macie jakieś doświadczenia z tym lekiem przy takich małych dzieciach. Słyszałam tez ze ten lek szkodzi wątrobie czy to prawda??
Moj Oli dostal Zyrtec jak miał 6 miesięcy.....alergia- poprawa była widoczna już na drugi dzien.Miał kropelki- 3 na noc
AFTIN..lekarka pediatra kazała mi na pleśniwaki u synka stosować Aftin, a na leku jest wskazanie ,żeby nie stosowac u dzieci chyba poniżej 2 lat- nie powiem Ci dokladnie, ale wynikalo ,ze nie mogę stosować go u mojego 2 m-cznego synka. Nawet pani w aptece, ktora mi go sprzedawala potwierdzila ,że nie wie dlaczego teraz widnieje takie przeciwskazanie...Powiem jedno jeśli lekarz pozowli Ci stosować dany lek-stosuj go mimo, iż w ulotce jest jakieś przeciwskazanie. Sama natomiast nigdy bym bez konsultacji lekarskiej żadnego leku nie zastosowała.
Lekarz przepisał mojej 11miesiecznej córce Zyrtec ale tam jest napisane ze leku nie podaje sie dzieciom poniżej 12 roku życia!!!! I teraz nie wiem czy podać jej czy sie wstrzymać. Moze macie jakieś doświadczenia z tym lekiem przy takich małych dzieciach. Słyszałam tez ze ten lek szkodzi wątrobie czy to prawda??