reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia urodzinowe naszych dzieciaczków :)

Gabrysiu, Jasiu

Najserdeczniejsze zyczenia z okazji pierwszych urodzin :) duzo zdrowka, gory prezentow, cieplego slonka i spelnienia wszystkich marzen

reklama
Gabrysiu!
100 lat! z okazji 1-szych urodzinek
dużo szczęścia i radości
życzy
Lilianka z rodzinką

torcik 1 ur..jpg

Jasiu!
Moc serdecznych życzeń
z okazji 1-szych urodzinek
życzy
Lilianka z rodzinką

tort.jpg

Gabrysiu ślicznotko Ty nasza rośnij duża i zdrowa!!
Wszystkiego co naj naj naj życzy Błażejek z mamą :-):-)

Jasiu sto lat życzymy:-):-)

hmmm a co ja mam powiedzieć:(to dopiero WSTYD:zawstydzona/y:tyle urodzinek mnie opineło
ale mam nadzieje że mi wybaczycie i że wiecie że życzę oczywiście Waszym Skarbkom wszystkiego co najlepsze, samych pogodnych dni,dużo dużo uśmiechu no i oczywiście dużo zdrowia i pociechy z rodziców:)
tego i jeszcze więcej wszystkim kochanym jubilatom i jubilatkom życzę z całego serce z Gabrysią

Franko!

Dzień radosny, dzień jedyny
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam ci życzenia
dużo szczęścia, powodzenia
gości miłych, kosza kwiatów
moc toastów i wiwatów

Zyczy Redanek z mama

Franku przystojniaku mały w dniu Twoich pierwszych urodzin przyjmij życzenia od kolegii Franka z rodzinką :)
Życzymy Ci abyś zawsze był uśmiechnięty, zdrówko dopisywało zawsze, zabawy trwały nieskończenie, marzenia się spełniały a mama była dumna z kazdej nowej rzeczy której się nauczysz. Wielki buziaki od Ciotki :***

reklama
Franko urwisie
Zdrówka życzymy, samych słonecznych dni i wiele wiele szczęścia i radości w życiu
Neska i Błażej

Do góry