reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Marcóweczek 2010 :)

reklama
to jest termin wg usg
mój lekarz sugeruje się tylko nim.... nie wiem czemu tak...
podobno to się ma też długoscią cykli... :)

to jest termin wg usg
mój lekarz sugeruje się tylko nim.... nie wiem czemu tak...
podobno to się ma też długoscią cykli... :)

ja do tej pory sugerowalam sie terminem z OM, bo tak mi wszyscy mowili, ale moje dziecko jest duze jak na taki termin i jakby patrzec na termin z USG to bylabym mniej wiecej tak jak u Ciebie. Bo wymiary ma o 2 tygodnie wieksze.. :-D
poza tym przed ciaza mialam nieregularne.. i dosc dlugie cykle.. takze Pawełek ładnie namieszał :-D

no ale ja poki co sie trzymam terminu z OM czyli 20 marca :-)

Witajcie Marcówki ;) Ja mam termin na 20-go, ale cos podejrzewam, ze moja akrobatka wczesniej bedzie chciala opuscic moj brzuszek ;) Pozdrawiam!

Witam wszystkie marcóweczki. Czytam was już od jakiegoś czasu ale jeszcze się nie udzielałam. Ja również mam termin na marzec 23go. Pierwsza ciąża więc jestem bardzo "zielona" a pozatym nie mieszkam w Polsce wiec muszę dostosowywać się do innych realiów. Anglia wydaje mi się zacofana strasznie i nikt się nie przejmuje tutaj ciężarnymi, poza prowizoryczną kontrolą jesteśmy zdane tylko na siebie:-( Dlatego podczytuję Was i porównuję ;-)

Witam, i ja również do Was się dopisuję :) Mam termin według OM 26.03 a według USG od samego początku 17-18.03 no ale zobaczymy.

reklama
Do góry