reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
to jest termin wg usg
mój lekarz sugeruje się tylko nim.... nie wiem czemu tak...
podobno to się ma też długoscią cykli...
ja do tej pory sugerowalam sie terminem z OM, bo tak mi wszyscy mowili, ale moje dziecko jest duze jak na taki termin i jakby patrzec na termin z USG to bylabym mniej wiecej tak jak u Ciebie. Bo wymiary ma o 2 tygodnie wieksze..
poza tym przed ciaza mialam nieregularne.. i dosc dlugie cykle.. takze Pawełek ładnie namieszał
no ale ja poki co sie trzymam terminu z OM czyli 20 marca :-)
moniSkaBe
Fanka BB :)
hihi to od maleńkosci niezły z niego rozrabiaka jest
i tak mało która dziewczyna rodzi w terminie i te 2 tyg +/- bedziemy rodzic zapewne
ja nawet nie licze ze urodze w terminie
ja bym chciala, 20 marzec to juz prawie wiosna
2 tygodnie w domku i na dworek, na spacerek w promieniach slonca
Fruittella
Początkująca w BB
Witajcie Marcówki Ja mam termin na 20-go, ale cos podejrzewam, ze moja akrobatka wczesniej bedzie chciala opuscic moj brzuszek Pozdrawiam!
Witajcie Marcówki Ja mam termin na 20-go, ale cos podejrzewam, ze moja akrobatka wczesniej bedzie chciala opuscic moj brzuszek Pozdrawiam!
Witaj w naszym gronie:-)
Witam wszystkie marcóweczki. Czytam was już od jakiegoś czasu ale jeszcze się nie udzielałam. Ja również mam termin na marzec 23go. Pierwsza ciąża więc jestem bardzo "zielona" a pozatym nie mieszkam w Polsce wiec muszę dostosowywać się do innych realiów. Anglia wydaje mi się zacofana strasznie i nikt się nie przejmuje tutaj ciężarnymi, poza prowizoryczną kontrolą jesteśmy zdane tylko na siebie:-( Dlatego podczytuję Was i porównuję ;-)
Y
yra245
Gość
Witam, i ja również do Was się dopisuję Mam termin według OM 26.03 a według USG od samego początku 17-18.03 no ale zobaczymy.
SylusiaSW
Kochająca:)
Jest nas coraz więcej a czasu coraz mniej:-)!!! Witamy!!!
reklama
Podziel się: