reklama
goniap2
Fanka BB :)
ehhh ale nie kazdy ma jeszcze dostep :-( wciaz co poniektore czekajaFotki maluszków powinny byc na watku zamknietym.
ahh Monia, trzymaj sie cieplutko i nich Ci blusik mija czym predzej
Z małym wszystko ok, tylko miał żółtaczkę i ta lampa do naświetlania troszkę go osłabiła tak że musieliśmy jeden dzień dłużej posiedzieć ( bo już nas wypisali ale cofneli wypis w ostatnim momencie - a ile potem było mojego płaczu bo już byłam spakowana do domu i prawie w drzwiach a tu spowrotem). Teraz mały co jakiś czas robi się żółty, a potem mu mija i tak co jakiś czas.Monika-a powiedz jak zniósł to Mały, wszystko było ok?
Z małym wszystko ok, tylko miał żółtaczkę i ta lampa do naświetlania troszkę go osłabiła tak że musieliśmy jeden dzień dłużej posiedzieć ( bo już nas wypisali ale cofneli wypis w ostatnim momencie - a ile potem było mojego płaczu bo już byłam spakowana do domu i prawie w drzwiach a tu spowrotem). Teraz mały co jakiś czas robi się żółty, a potem mu mija i tak co jakiś czas.
To super, duzo zdrówka:-) dla maluszka.
kalina_malina
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Kalina :-):-):-)podpisuje sie pod Twoimi zyczeniami rekami i nogami :-):-):-)
TAU - zyj nam 1000 lat
TAU - zyj nam 1000 lat
kalina_malina
reklama
kalina_malina
Kalinie tez podziekuje, aczkolwiek w szczerosc jej zyczen do konca nie wierze, bo jakby na to nie patrzec, to ksiazkowy przyklad dwulicowca ;-).
A od kiedy Ty książki czytasz??
Podziel się: