reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia -Gratulacje ....

reklama
Z tego szoku to pewnie nie wyjdziemy dopoki nastepny dwupak nie zostanie rozpakowany :-) takie mam wrazenie

I mnie też proszę zaliczyć do tych co myślały, że wątek pomyliły a tu proszę taka niespodzianka

Gratuluję Moniko z całego serca, dużo zdrówka dla was i czekam jak wszyscy na relacje i zdjęcia:tak:

No cudnie teraz to już z górki dziewczyny:tak:

Dziewczynki bardzo wam wszystkim dziękuję za gratulacje :-D A co do majowego obciachu hehe to ja zaciskałam nogi bo mały by się jeszcze w kwietniu pojawił ale przeczekaliśmy i mamy 1 majowego chłopaczka :-D
Czujemy się już dobrze chociaż mnie nadal trzyma baby blues :-(
A prawda wygląda tak: pojechałam do szpitala w poniedziałek 27 kwietnia z okropnym bólem głowy i wymiotami- a trafiłam na salę przedporodową (ze skurczami-których nie czułam) z rozwarciem na 1 palec no i mimo usilnych starań 1 maja trafiłam na stół i o 16.05 zostałam mamą.
Teraz próbuję odnaleźć się w domu z maluszkiem bo dopiero dzisiaj wyszłam ze szpitala, jak odpocznę to poopowiadam wam wrażenia i wkleję zdjęcie Filipka.
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ- a wy się jeszcze wstrzymajcie bo wcześniaki mają gorzej :-D

Dziewczynki bardzo wam wszystkim dziękuję za gratulacje :-D A co do majowego obciachu hehe to ja zaciskałam nogi bo mały by się jeszcze w kwietniu pojawił ale przeczekaliśmy i mamy 1 majowego chłopaczka :-D
Czujemy się już dobrze chociaż mnie nadal trzyma baby blues :-(
A prawda wygląda tak: pojechałam do szpitala w poniedziałek 27 kwietnia z okropnym bólem głowy i wymiotami- a trafiłam na salę przedporodową (ze skurczami-których nie czułam) z rozwarciem na 1 palec no i mimo usilnych starań 1 maja trafiłam na stół i o 16.05 zostałam mamą.
Teraz próbuję odnaleźć się w domu z maluszkiem bo dopiero dzisiaj wyszłam ze szpitala, jak odpocznę to poopowiadam wam wrażenia i wkleję zdjęcie Filipka.
JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ- a wy się jeszcze wstrzymajcie bo wcześniaki mają gorzej :-D

Najwazniejsze ze wszystko jest OK :-) wracaj do formy a my cierpliwie czekamy na swoja kolej i zdjecia maluszka oczywiscie :-)

Gratulacje !! :) Nie mogę uwierzyć, że już się zaczęło :) myślalam, że w połowie maja zaczniemy taki wątek :) ale ten czas leci...a tak wogóle to jak już się zaczęło, jak jedna już urodziła, to teraz już u nas poleci :) o kurcze...ciągle jestem w szoku :-D

tez myslalam ze ten watek pojawi sie za jakis czas a to jest dowod na to ze nie znamy dnia ani godziny :p wiec miejmy sie na bacznosci hihi

reklama
Do góry