reklama
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
Monika wielkie gratulacjeja myślałam oczywiście że weszłam przez przypadek na maj a tu proszę. Muszę się streszczać z tymi zakupami dla mnie i małego, bo jak widać człowiek nie zna dnia ani godziny!!!
angelika82
Fanka BB :)
Monika serdeczne gratulacje !!!!
Duzo zdrowka dla Ciebie i Malenstwa !!!
Duzo zdrowka dla Ciebie i Malenstwa !!!
Hurrraaa... GRATULUJE !! :-)
Ale mam szok. Dwa razy patrzyłam czy na majówki nie weszłam a to jednak prawda.
Mamy pierwszego mężczyznę. To może teraz jakaś dziewuszka do pary. Ciekawe kto nastepny. Ale jestem podekscytowana. Zwłaszcza że zaczęłam 37 tydzień, coraz ciekawsze rzeczy obserwuje i myślę że to już niedługo.
Buziaki
Ale mam szok. Dwa razy patrzyłam czy na majówki nie weszłam a to jednak prawda.
Mamy pierwszego mężczyznę. To może teraz jakaś dziewuszka do pary. Ciekawe kto nastepny. Ale jestem podekscytowana. Zwłaszcza że zaczęłam 37 tydzień, coraz ciekawsze rzeczy obserwuje i myślę że to już niedługo.
Buziaki
chocoblok
Aktywna w BB
:-):-):-)Monika gratulacje !!!:-):-):-)
reklama
Carmi
Czerwcowa mama 2009
rany boskie, a mi sie wczoraj czy dzis rano tak pomyslalo, ze musze zaleglosci na forum nadrobic, bo moze wkrotce ktoras juz urodzi i przegapie taka chwile, teraz zagladam i z wrazenia i przejecia az corka zaczela mi fikolki odwalac w brzuchu
Monika, moje serdeczne gratulacje i duzo zdrowka i sil Wam zycze!!!!!!!!! Cudownie, ze wszystko dobrze!!! :-)
przestraszylas mnie tylko tymi skurczami ktorych nie czulas, bo mnie dzis od rana co jakis czas w brzuchu poskreca, ale obrazilam sie na moja pani gin i stwierdzilam, ze juz wiecej panikowac nie bede (zreszta nawet nie wiem jak TE skurcze wygladaja ), wiec olewam sprawe, tym bardziej, ze podczas ostatniej kontroli nawet najmniejszego znaku nadchodzacego porodu nie widac A za 3 dni 38 tydzien sie zacznie i jak przed 16tym nie zdaze, to dopiero po 23 maja mi wolno, bo polozna ma urlop
Kalina, toz Monika prawie ze kwietniowka nawet zostala
e tam, toz tu juz kilka donoszonych mamy
oj, teraz to chyba tak
az sie porodu bac przestalam i tez juz chce
Monika, moje serdeczne gratulacje i duzo zdrowka i sil Wam zycze!!!!!!!!! Cudownie, ze wszystko dobrze!!! :-)
przestraszylas mnie tylko tymi skurczami ktorych nie czulas, bo mnie dzis od rana co jakis czas w brzuchu poskreca, ale obrazilam sie na moja pani gin i stwierdzilam, ze juz wiecej panikowac nie bede (zreszta nawet nie wiem jak TE skurcze wygladaja ), wiec olewam sprawe, tym bardziej, ze podczas ostatniej kontroli nawet najmniejszego znaku nadchodzacego porodu nie widac A za 3 dni 38 tydzien sie zacznie i jak przed 16tym nie zdaze, to dopiero po 23 maja mi wolno, bo polozna ma urlop
Pozwolę sobie jednak zauważyć, że to obciach być czerwcówką i urodzić w maju
Kalina, toz Monika prawie ze kwietniowka nawet zostala
a wy się jeszcze wstrzymajcie bo wcześniaki mają gorzej
e tam, toz tu juz kilka donoszonych mamy
teraz każda Ci zazdrości że już masz dzidzię przy sobie
oj, teraz to chyba tak
az sie porodu bac przestalam i tez juz chce
Podziel się: