reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Życzenia dla naszych maluszków, dla nas, z okazji świąt i nie tylko

reklama
Vikusiu z okazji pierwszych urodzinek
Zyczymy Ci słoneczka i hochlików w Twoich oczkach
Uśmiechu na twarzy, dużo prezencików
Smacznego torciku
Wspaniałych nowych osiągnięć
I abyś zawsze była wielką radością dla swoich rodziców

Ewitka ze swoimi słoneczkami

Wszystkiego najlepszego dla Igorków (co za zbieg okoliczności z imionami), niech nam się zawsze pięknie usmiechają, są najwiekszą radością swoich rodziców i rosną zdrowo!

Zapomniałam o tym wątku.............:baffled: Pisałam życzenia gdzie indziej, ale myslę, że nic się nie stanie, jak się troszkę powtórzę hehe:-p:-p:-p
Dziękuje wszystkim za pamięć i życzenia. Chłopcy bardzo dziękują za miłe słowa i buziaki od wszystkich ciotek, kuzynów i kuzyneczek :-):happy:
My także składamy życzenia wszystkim dzieciaczkom zarówno tym, które juz ukończyły pierwsze urodzinki jak i tym które mają to jeszcze przed sobą ( bo nie wiem kiedy znowu znajdę chwilkę na odwiedziny ) aby były pociechą przede wszystkim dla rodziców ale również dla całego swojego otoczenia, by się zawsze usmiechały, tryskały zdrówkiem i energią, żeby byłe szczęśliwe i żeby przynosiły szczęście i miłość wszędzie gdzie sie pojawią :-):happy2::tak:
100 lat kochani i kochane od cioci figii i dwóch łobuzów: Kubusia i Mateuszka hehe

reklama
Do góry