reklama
Kluliczek
Babka z laską
I ja przesyłam spóźnione życzenia .
U nas tynkarze zostawili bałagan, wszystkie ekipy swoje śmieci wywalały w workach, a tylko oni na stertę . No ale ściany ślicznie robią...
U nas tynkarze zostawili bałagan, wszystkie ekipy swoje śmieci wywalały w workach, a tylko oni na stertę . No ale ściany ślicznie robią...
Żania7
mama kochanych urwisków
I ja przesyłam spóźnione życzenia .
i my przesylamy spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego, dużo miłości radości i spełnienia najskrytszych marzeń, oraz udanej imprezki i fajnych prezentów Michałku
Kluliczek
Babka z laską
Dziękuję bardzo za życzenia
Żaniu, złóż ode mnie życzenia Majeczce :-) Ucałuj od e-ciotki i życz jej pociechy z brata.
Dowikla wszystkiego najlepszego dla Wiktori i Klaudi, zdrowia, szczęścia i cierpliwych rodziców ;-).
Żaniu, złóż ode mnie życzenia Majeczce :-) Ucałuj od e-ciotki i życz jej pociechy z brata.
Dowikla wszystkiego najlepszego dla Wiktori i Klaudi, zdrowia, szczęścia i cierpliwych rodziców ;-).
Ostatnia edycja:
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich naszych małych majowych jubilatów!!!
reklama
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
Czesc jestem nadal z mezem nie wiem jak dlugo... bo raz jest lepiej raz jest gozej... fakt niejest tak dobrze jak bylo kiedys... tylko chlopcy mnie trzymaja prznim.
co do Wojtka.. jest alergikiem... na laktoze i bialko mleka krowiego.. a tak ze na siersc kota , pierze kurcząt.. kurz...
w czerwcu bedzie mial robione badania krwi na inne alrgeny
do tego lekarze podejrzewają wade oskrzeli... bo przydyzym wysilku jak raczkowanie ... placz ciezko oddycha...
musze pilnowac go by nie doprowadzic by sie roplakal na dobre bo potrafi sie zapowietzyc i zrobic sie bordowy...
Dostaje mnustwo lekow..
a pieniedzy wciaz brak... co mnie najbardziej wkurza to to ze ciezko co kolowiek latwic w tym durnym kraju... !!! zasilek pielegnacyjny latwie od 3 miesiecy i nic...
co do Wojtka.. jest alergikiem... na laktoze i bialko mleka krowiego.. a tak ze na siersc kota , pierze kurcząt.. kurz...
w czerwcu bedzie mial robione badania krwi na inne alrgeny
do tego lekarze podejrzewają wade oskrzeli... bo przydyzym wysilku jak raczkowanie ... placz ciezko oddycha...
musze pilnowac go by nie doprowadzic by sie roplakal na dobre bo potrafi sie zapowietzyc i zrobic sie bordowy...
Dostaje mnustwo lekow..
a pieniedzy wciaz brak... co mnie najbardziej wkurza to to ze ciezko co kolowiek latwic w tym durnym kraju... !!! zasilek pielegnacyjny latwie od 3 miesiecy i nic...
Podziel się: