reklama
No wlasnie...gratuluje kochana ale oby ta dieta byla bezpieczna i nie polegala na "nie - jedzeniu" bo to ani zdrowe ani trwale...ale 5tka na poczatku wagi...ach pomaaaarzyyyc:-)Harsh gratuluję tej 5. Tylko maleńka żebys nie przeholowała z tym odchudzaniem.
Moja lozezanka zostala zmuszona aby obejrzec skrupulatnie moje uda i ocenic moj stan cellulitu..i wiecie ze ja na prawde nie mam cellulitu:-). Sama nie moge w to uwierzyc. Jestem dowodem na to ja zdrowe odzywanie jest gwarantem ominiecia tego dziadostwa bo przeciez ani nie cwicze, nie stosuje nawet preparatow antycellulitowych a te tabletki ktore lykam to na odchudzanie, nie na cellulit. Aha nie "spozyzwam" takze pigulek hormonalnych bo one takze powoduje cellulit tzw wodny. Zboczenie sie oplaca
Podpisuje się pod zdaniem HrudyNo wlasnie...gratuluje kochana ale oby ta dieta byla bezpieczna i nie polegala na "nie - jedzeniu" bo to ani zdrowe ani trwale...a
Hruda, wiesz jak dobić człowieka A tak na poważnie to tylko pozazdrościć nóżek i mini wyciągnąć z szafy. U mnie z tym na C nie jest najgorzej, ale niestety jestMoja lozezanka zostala zmuszona aby obejrzec skrupulatnie moje uda i ocenic moj stan cellulitu..i wiecie ze ja na prawde nie mam cellulitu:-).
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
No niestety nie da się. U mnie akurat karmienie było dietą cud. Wyciągnął ze mnie wszystko. Z dużą nawiązką.Witam!
Mój sukces od 1.07 nie jem słodyczy ( a to naprawdę mój nałóg). Mam 13 kg do zrzucenia sprzed ciązy.
Tylko jak tu sie odchudzać jak cos mi na cycku wisi??
Niesamowite!!! Ktora jest dobra w photoshopie, tez tak chce..Szczupła bez operacji
YouTube - Magia photoshopa
Nie dawano ogladalam program o anoreksji gdzie pokazywano jak chore dziewczyny wlasnie na photoshopie sie uszczuplaly..tzn wyszkielotowaly - koszmar!:-(
H
Harsharani
Gość
uuuuu. ja sie zalogowalam na forum pro ana, zeby samej sobie dac nauczke za mysli 'chudne pomimo konsekwencji i obojetnie co sie bedzie dzialo'.
To co czytalam, przerazilo mnie.
To co czytalam, przerazilo mnie.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Może ktoś będzie miał ochotę;-)
www.wdziek.info/cwiczenia_na_plaski_brzuch.html
www.wdziek.info/cwiczenia_na_plaski_brzuch.html
reklama
paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
widze ze checi macie takie jak ja;-)ale dobrze jest
Podziel się: