reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy zbędne kilogramy :) - mega reaktywacja

reklama
Harsh gratuluję tej 5. Tylko maleńka żebys nie przeholowała z tym odchudzaniem.
No wlasnie...gratuluje kochana ale oby ta dieta byla bezpieczna i nie polegala na "nie - jedzeniu" bo to ani zdrowe ani trwale...ale 5tka na poczatku wagi...ach pomaaaarzyyyc:-)
Moja lozezanka zostala zmuszona aby obejrzec skrupulatnie moje uda i ocenic moj stan cellulitu..i wiecie ze ja na prawde nie mam cellulitu:-). Sama nie moge w to uwierzyc. Jestem dowodem na to ja zdrowe odzywanie jest gwarantem ominiecia tego dziadostwa bo przeciez ani nie cwicze, nie stosuje nawet preparatow antycellulitowych a te tabletki ktore lykam to na odchudzanie, nie na cellulit. Aha nie "spozyzwam" takze pigulek hormonalnych bo one takze powoduje cellulit tzw wodny. Zboczenie sie oplaca:rofl2::-p

No wlasnie...gratuluje kochana ale oby ta dieta byla bezpieczna i nie polegala na "nie - jedzeniu" bo to ani zdrowe ani trwale...a
Podpisuje się pod zdaniem Hrudy

Moja lozezanka zostala zmuszona aby obejrzec skrupulatnie moje uda i ocenic moj stan cellulitu..i wiecie ze ja na prawde nie mam cellulitu:-).
Hruda, wiesz jak dobić człowieka:eek: A tak na poważnie to tylko pozazdrościć nóżek i mini wyciągnąć z szafy. U mnie z tym na C nie jest najgorzej, ale niestety jest:wściekła/y:

Witam!
Mój sukces od 1.07 nie jem słodyczy ( a to naprawdę mój nałóg). Mam 13 kg do zrzucenia sprzed ciązy.
Tylko jak tu sie odchudzać jak cos mi na cycku wisi??

uuuuu. ja sie zalogowalam na forum pro ana, zeby samej sobie dac nauczke za mysli 'chudne pomimo konsekwencji i obojetnie co sie bedzie dzialo'.
To co czytalam, przerazilo mnie.

reklama
Do góry