reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Monia, trzymam kciuki! :-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Donuś do dietetyczki zamierzam chodzic nawet jak już osiagne swój cel żeby wprowadziła mi stabilizację myśle ze ok roku w sumie do niej pochodzę.Jeśli chodzi o zmianę nawyków to aż sama jestem w szoku że przestawiłam się od razu i w ogóle nie tęsknie za białym pieczywem ,słodyczami czy kotletem.Dała mi sporo przepisów na coś słodkiego ale jeszcze z nich nie korzystałam bo nie było potrzeby...wliczyłam mi do jadłospisu nawet 1 piwko tygodniowo a w niedzielę na podwieczorek lody. W ogóle nie czuje się że jestem na jakieś diecie odchudzającej wyliczyła mi że mam zjadac ok 1200kcal. No i najważniejsze nie mam zamiaru wracac do starych nawyków żywieniowych mam nadzieję ze ja schudnę to dalej tak będę myślec
monia_l
Wrześniowe mamy'07
aha jeśli chodzi o to ze nie miałam problemów ze zrzucaniem kg to było tak że schudłam kilka kg nigdy nie osiągnęłam wojej wymarzonej wagi niestety przerywałam diety i przybierałam o kilka kg więcej niż zrzuciłam....teraz trzymam się już 3 tygodnie jestem pełna energii ,motywacji i mam nadzieję że teraz tego nie zawalę
aha jeśli chodzi o to ze nie miałam problemów ze zrzucaniem kg to było tak że schudłam kilka kg nigdy nie osiągnęłam wojej wymarzonej wagi niestety przerywałam diety i przybierałam o kilka kg więcej niż zrzuciłam....teraz trzymam się już 3 tygodnie jestem pełna energii ,motywacji i mam nadzieję że teraz tego nie zawalę
super dziewczynka
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Monia, a wrzuciłabyś ten jadłospis co dostałaś na cały tydzień?
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Monia, a wrzuciłabyś ten jadłospis co dostałaś na cały tydzień?
jasne ale jak znajdę ciut więcej czasu oki?
Podziel się: