reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Niby nic, tylko, że ja nie mam apetytu prawie wcale. I ważę już na prawdę mało (49 kg), więc przydałoby się, żebym już nie chudła.
donkat
Fanka BB :)
no to zazdroszcze braku apetytu, bo ja cały czas mam, oby tylko nie było to spowodowane czymś poważniejszym, a jedynie skurczeniem żołądka i zabieganiem. Pij tran, może polepszy Ci się łaknienie.
o rety, ja pije tran i teraz sobie uświadomiłam, że może w moim przypadku to nie jest najlepsze rozwiązanie
o rety, ja pije tran i teraz sobie uświadomiłam, że może w moim przypadku to nie jest najlepsze rozwiązanie
majandra
ja własnie z tego powodu nie łykam tranu;-)no to zazdroszcze braku apetytu, bo ja cały czas mam, oby tylko nie było to spowodowane czymś poważniejszym, a jedynie skurczeniem żołądka i zabieganiem. Pij tran, może polepszy Ci się łaknienie.
majandra
Ładnie :-)
donkat
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki żeby w tym roku mi się udało żebym wytrwała żeby nie było mi wstyd pisac ze znów poległam.
Monia, ja jak najbardziej trzymam kciuki i wierze w Ciebie, bo przecież swego czasu duuużo schudłaś i dałaś radę. Trzeba tylko zadbać jeszcze o efektywne zakończenie, żeby kg nie wróciły.:-):-)
reklama
Monia, trzymam kciuki i za jakieś 4 tyg do ciebie dołączę. Z ciąży zostało mi jakieś 4 kg ale sprzed ciąży dużo dużo więcej.
Już się zaopatrzyłam w filmy dvd z ćwiczeniami różnego typu więc mam nadzieję że mi się uda.
Już się zaopatrzyłam w filmy dvd z ćwiczeniami różnego typu więc mam nadzieję że mi się uda.
Podziel się: