reklama
kanga_aga
Fanka BB :)
można jeść słodycze byle nie pączki ( boto sam tłuszcz ) .. nie należy za bardzo rezygnowac i restrykcyjnie się głodzić bo to ma odbicie w pokarmie..
najlepiej liczyć kalorie i zwracać uwagę na produtky wysokotłuszczowe..
u mnie to już wygląda tak, żę ja robię dwa obiady - jeden dla siebie a drugi dla meża.. nie jem smażonego, pieczonego (chyba że na grillu) ani duszonego , zero sosów, zup. żadnej śmietany, majonezów i masło tylko rama olivio. jajecznicę ( jedyna rzecz z patelni oprócz naleśników) smażę na oliwie z oliwek - łatwoprzyswajalny tłuszcz. no i duuuużo wody.. to pomaga oczyścić organizm z toksyn - nie wolno o tym teraz zapominac.. no i delikatnie zaczynam ćwiczyć.. zastanawiam się nad kupnem jakiegoś orbitreka, czy rowerka stacjonarnego..
z tym, ze ja mam co najmniej 15 kilo do zrzucenia .. zazdoszczę tym, co to się 5cioma martwią ....
najlepiej liczyć kalorie i zwracać uwagę na produtky wysokotłuszczowe..
u mnie to już wygląda tak, żę ja robię dwa obiady - jeden dla siebie a drugi dla meża.. nie jem smażonego, pieczonego (chyba że na grillu) ani duszonego , zero sosów, zup. żadnej śmietany, majonezów i masło tylko rama olivio. jajecznicę ( jedyna rzecz z patelni oprócz naleśników) smażę na oliwie z oliwek - łatwoprzyswajalny tłuszcz. no i duuuużo wody.. to pomaga oczyścić organizm z toksyn - nie wolno o tym teraz zapominac.. no i delikatnie zaczynam ćwiczyć.. zastanawiam się nad kupnem jakiegoś orbitreka, czy rowerka stacjonarnego..
z tym, ze ja mam co najmniej 15 kilo do zrzucenia .. zazdoszczę tym, co to się 5cioma martwią ....
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
agamamaani ja też należę do grona tych co najmniej 15 kg :-) - niestety:-( .
uleeczka
Wrześniowe mamy'07 Wrześniowe mamy'06
ja to codziennie jedna czekolade sama jem aczasem nawet wiecej nie wiem co sie dzieje ale mam taka ochote na slodycze ze szok musze codzinnie cos slodkiego zjesc jeszcze troche i bede znowu wygladala jak w ciazy hehe
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
witam serdecznie!jestem nowiutka na forum i musze przyznac ze milo bedzie sie przylaczyc do kobitek ktore maja takie problemy jak i ja.pocieszw was:ja zjadlabym doslownie wszystko co slodkie,chociaz przed ciaza i w trakcie nie jadlam wogole slodkiego!!!a tragedia w tym ze mi zostalo do zrzucenia...15kg!!!!!cwicze sobie narazie w domciu ale po calym dniu z moja weroniczka naprawde mi sie czasami nie chce a czuje sie z tym fatalnie!!!!pomozcie!!!
Zaczęłam w domu ostro ćwiczyć aerobic + miesnie brzucha.Na razie mam takie zakwasy, ze ledwo sie ruszam. Mam nadzieje, ze mi wystarczy zapalu na dluzszy czas :-)
Ja jakos nie moge sie ograniczac z jedzeniem, bo jak jestem glodna, to az mi sie slabo robi.
Ja jakos nie moge sie ograniczac z jedzeniem, bo jak jestem glodna, to az mi sie slabo robi.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja dzis na wadze zobaczylam kolejny kg mniej. ;-) Jeszcze "tylko" 6 do zrzucenia,zeby wazyc tyle,co przed ciaza.
Podziel się: