Agamamaani a gdzie jest ten basen?na baseny należy uważać zwłaszcza na te chlorowane.. ale ja chodzę na basen, na który mogą chodzić nawet niemowlaki z ozonowaną wodą, w dodatku są tam zajęcia w wodzie dla matek ciężarnych i tych po porodzie
reklama
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
agamamaani..NIE STRASZ MNIE ...ja się załamię............
mija niestety mi lekarz powiedział, że po takiej cesarce jak ja miałam to ćwiczenia wchodzą w grę dopiwero po około pół roku....więc do tego czasu może już być za póxno...jesoooooo.zaraz wpadnę w histerię...
mija niestety mi lekarz powiedział, że po takiej cesarce jak ja miałam to ćwiczenia wchodzą w grę dopiwero po około pół roku....więc do tego czasu może już być za póxno...jesoooooo.zaraz wpadnę w histerię...
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
DZIEKI AGA, poszukam tych pieluszek, bardzo bym chciała chodzić z małym na basen, no ale to jeszcze trochę, obawiam się tylko, żeby mi się np nie rozchorował z zimna albo żeby go nie przewiało!!! no ale ty chyba tego uniknełaś??!!!
kanga_aga
Fanka BB :)
Aga - mi niestety taka fałda skóry po pierwszej ciąży zosała - nie do zlikwidowania - tylko operacyjnie się moge jej pozbyć
MIŚKA - na basen możesz iśc w 3cim miesiącu zycia dziecka ALE tylko po zgodzie od pediatry - inaczej nie powinni Was wpuścić.. ( TEORETYCZNIE bo nas wpuszczali).. my dzięki basenowi uniknęliśmy przeziębień - anki trzymają się tylko infekcje wirusowe ale to juz nawet basen nie pomoże na takie choróbska bo to przez prawdopodobną astmę ma.. a pieluszki to w każdym markecie kupisz albo w szatni na basenach ( na potockiej i na Warszawiance na pewno - nie wiem jak na kasprzaka )
MIŚKA - na basen możesz iśc w 3cim miesiącu zycia dziecka ALE tylko po zgodzie od pediatry - inaczej nie powinni Was wpuścić.. ( TEORETYCZNIE bo nas wpuszczali).. my dzięki basenowi uniknęliśmy przeziębień - anki trzymają się tylko infekcje wirusowe ale to juz nawet basen nie pomoże na takie choróbska bo to przez prawdopodobną astmę ma.. a pieluszki to w każdym markecie kupisz albo w szatni na basenach ( na potockiej i na Warszawiance na pewno - nie wiem jak na kasprzaka )
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Ja w ramach odchudzania opychałam się wczoraj ciastem. Poprostu załamka. No ale do poniedziałku jeszcze sobie daruję a potem to kategoryczne NIE dla słodyczy pod groźbą kar cielesnych i innych .
Ale rozmawiałam z koleżankami i one tez teraz mają fazę zajadania - więc zwalam mój apetyt na pore roku.
Ale rozmawiałam z koleżankami i one tez teraz mają fazę zajadania - więc zwalam mój apetyt na pore roku.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
I o dziwo moja waga mimo mojej diety słodyczowej wskazała dziś 2 kg mniej niż przed dwoma dniami .
reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Ja już 3kg mniej niż przed ciążą ale to 63kg a chciałabym dojść gdzieś do 54-56kg. Jednak przy mojej diecie to cud, że nie tyję - pochłaniam codziennie ogromny kawał ciasta i nie mogę się opanować ...
Na skórę na brzuchu polecam żel poporodowy Musteli - super na mnie działa i skóra na brzuchu całkiem niezła po tych 7 tygodniach a przecież brzuch miałam ogromny!
Na skórę na brzuchu polecam żel poporodowy Musteli - super na mnie działa i skóra na brzuchu całkiem niezła po tych 7 tygodniach a przecież brzuch miałam ogromny!
Podziel się: