reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
no ja na warszawiankę chodzę.. ale sa też takie zajęcia na potockiej i podobno na Kasprzaka .. - to jezeli chodzi o Warszawę.

agamamaani..NIE STRASZ MNIE :szok: :szok: :szok: ...ja się załamię............

mija niestety mi lekarz powiedział, że po takiej cesarce jak ja miałam to ćwiczenia wchodzą w grę dopiwero po około pół roku....więc do tego czasu może już być za póxno...jesoooooo.zaraz wpadnę w histerię...

DZIEKI AGA, poszukam tych pieluszek, bardzo bym chciała chodzić z małym na basen, no ale to jeszcze trochę, obawiam się tylko, żeby mi się np nie rozchorował z zimna albo żeby go nie przewiało!!! no ale ty chyba tego uniknełaś??!!!

Aga - mi niestety taka fałda skóry po pierwszej ciąży zosała - nie do zlikwidowania - tylko operacyjnie się moge jej pozbyć :(
MIŚKA - na basen możesz iśc w 3cim miesiącu zycia dziecka ALE tylko po zgodzie od pediatry - inaczej nie powinni Was wpuścić.. ( TEORETYCZNIE bo nas wpuszczali).. my dzięki basenowi uniknęliśmy przeziębień - anki trzymają się tylko infekcje wirusowe ale to juz nawet basen nie pomoże na takie choróbska bo to przez prawdopodobną astmę ma.. a pieluszki to w każdym markecie kupisz albo w szatni na basenach ( na potockiej i na Warszawiance na pewno - nie wiem jak na kasprzaka )

Ja w ramach odchudzania opychałam się wczoraj ciastem. Poprostu załamka. No ale do poniedziałku jeszcze sobie daruję a potem to kategoryczne NIE dla słodyczy pod groźbą kar cielesnych i innych :no: .

Ale rozmawiałam z koleżankami i one tez teraz mają fazę zajadania - więc zwalam mój apetyt na pore roku.

U mnie podobnie,zażeram się słodkościami a kilogramy spadają:-D
Pozostał mi kilogram z pierwszej ciąży:-)

reklama
Ja już 3kg mniej niż przed ciążą ale to 63kg a chciałabym dojść gdzieś do 54-56kg. Jednak przy mojej diecie to cud, że nie tyję - pochłaniam codziennie ogromny kawał ciasta i nie mogę się opanować ...

Na skórę na brzuchu polecam żel poporodowy Musteli - super na mnie działa i skóra na brzuchu całkiem niezła po tych 7 tygodniach a przecież brzuch miałam ogromny!

Do góry