reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zrzucamy kilogramy

Aniu ja staram sie spacerowac, a raczej w dosc szybkim tempie maszerowac :tak:Dzisiaj w tym upale przemaszerowalismy z G i Oliwka przez las ladne pare km :-) Bylismy cali spoceni, ale bylo warto bo od razu czulam jak kg mi sie wytapiaja :-D No i wieczorkiem zaliczylam 20 minut intensywnej jazdy na rowerku stacjonarnym:happy2:

reklama
Rybciu nie DZIEKUJE :-p;-)

Aniu ja tez nie mam sil i ochoty na rowerek :baffled: ale niestety musze. Raz w tygodniu jestem w pracy na caly dzien i to mi tak daje w dupe ze szok :eek: Prawie zawsze jest to lazenie po gorach itp. W kazdym badz razie, zakwasy na drugi dzien sa czesto :dry::zawstydzona/y::-D Brzuszki staram sie robic dziennie, tak min 50 wieczorkiem. Czasami rowerek, ale naprawde czasami :baffled::eek::sorry2:

Ja jestem dzis 5 dzien na diecie, i naprawde sie staram :tak:Biore Bio CLA, pije herbetki Slim Program z Vitaxu, czerwona i zielona herbate, jem tylko ciemne pieczywo i tylko na sniadanie, nie jem ziemniakow, nie jem kolacji, jem Activie i duuuzo owocow, glownie arbuz i nektaryny. Obiad to moj ostatni posilek. Pozniej jak jestem to glodna to tylko owoce lub Activia. Nie pijam sokow z kartonu ani kompotu bo to wszystko jest slodzone, tlyko woda mineralna niegazowana Danone VItalinea. No i oczywiscie zero slodyczy, pod zadna postacia. I musze przyznac ze juz czuje efekty. Czuje sie lzej, lepiej, nie mam napietego brzucha (w sensie negatywnym oczywiscie)=1,5kg mniej :eek::-) Mam nadzieje ze to nie tymczasowe :baffled::-p

Luczynko to ile Ty chcesz ważyć, że aż tyle chcesz zrzucić. Mi by wystarczyło zrzucić z 8kg, ale silnej woli nie mam za grosz....

Margolis ile waze obecnie i do jakiej wagi chce dojsc powiem Wam dopiero jak schudne minimum 18kg. Bo narazie jest mi najnormalniej w swiecie wstyd :zawstydzona/y::-( Jezeli zapamietasz to zapytaj gdy suwaczek wskaze 18kg mniej ;-)

Luczynko - życze wytrwałości :-) A ty w ciaży aż przytyłaś 30kg??? Ja chciałabym schudnąć jeszcze 6 kg i jakbym pozbyła sie już 3 kg jak ty to byłabym szczęśliwa a nie umiem teraz właścnie zjadłam paczkę chipsów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nie jem ich czesto raz na 2 miechy

No ja tez od poniedzialku jestem na diecie :-) Do zrzucenia ok 8 kg :-) Trzymam moooocno kciuki za wszystkie "odchudzaczki" i zycze Wam i sobie wytrwalosci! :-):tak:

reklama
3 dni i mam -1kg ;-) oby tak dalej to za 24 dni waga bedzie taka jaka chce zeby byla ;-) :happy2::-p:tak:

Do góry