reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

Aniu ja staram sie spacerowac, a raczej w dosc szybkim tempie maszerowac :tak:Dzisiaj w tym upale przemaszerowalismy z G i Oliwka przez las ladne pare km :-) Bylismy cali spoceni, ale bylo warto bo od razu czulam jak kg mi sie wytapiaja :-D No i wieczorkiem zaliczylam 20 minut intensywnej jazdy na rowerku stacjonarnym:happy2:

reklama
Rybciu nie DZIEKUJE :-p;-)

Aniu ja tez nie mam sil i ochoty na rowerek :baffled: ale niestety musze. Raz w tygodniu jestem w pracy na caly dzien i to mi tak daje w dupe ze szok :eek: Prawie zawsze jest to lazenie po gorach itp. W kazdym badz razie, zakwasy na drugi dzien sa czesto :dry::zawstydzona/y::-D Brzuszki staram sie robic dziennie, tak min 50 wieczorkiem. Czasami rowerek, ale naprawde czasami :baffled::eek::sorry2:

Ja jestem dzis 5 dzien na diecie, i naprawde sie staram :tak:Biore Bio CLA, pije herbetki Slim Program z Vitaxu, czerwona i zielona herbate, jem tylko ciemne pieczywo i tylko na sniadanie, nie jem ziemniakow, nie jem kolacji, jem Activie i duuuzo owocow, glownie arbuz i nektaryny. Obiad to moj ostatni posilek. Pozniej jak jestem to glodna to tylko owoce lub Activia. Nie pijam sokow z kartonu ani kompotu bo to wszystko jest slodzone, tlyko woda mineralna niegazowana Danone VItalinea. No i oczywiscie zero slodyczy, pod zadna postacia. I musze przyznac ze juz czuje efekty. Czuje sie lzej, lepiej, nie mam napietego brzucha (w sensie negatywnym oczywiscie)=1,5kg mniej :eek::-) Mam nadzieje ze to nie tymczasowe :baffled::-p

Luczynko to ile Ty chcesz ważyć, że aż tyle chcesz zrzucić. Mi by wystarczyło zrzucić z 8kg, ale silnej woli nie mam za grosz....

Margolis ile waze obecnie i do jakiej wagi chce dojsc powiem Wam dopiero jak schudne minimum 18kg. Bo narazie jest mi najnormalniej w swiecie wstyd :zawstydzona/y::-( Jezeli zapamietasz to zapytaj gdy suwaczek wskaze 18kg mniej ;-)

Luczynko - życze wytrwałości :-) A ty w ciaży aż przytyłaś 30kg??? Ja chciałabym schudnąć jeszcze 6 kg i jakbym pozbyła sie już 3 kg jak ty to byłabym szczęśliwa a nie umiem teraz właścnie zjadłam paczkę chipsów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale nie jem ich czesto raz na 2 miechy

No ja tez od poniedzialku jestem na diecie :-) Do zrzucenia ok 8 kg :-) Trzymam moooocno kciuki za wszystkie "odchudzaczki" i zycze Wam i sobie wytrwalosci! :-):tak:

reklama
3 dni i mam -1kg ;-) oby tak dalej to za 24 dni waga bedzie taka jaka chce zeby byla ;-) :happy2::-p:tak:

Do góry