reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

no ja w sumie mam swoja wage przed ciazowa ....ale jeszcze plsanuje 5 kilosow zrzucic bo tyle mi brakuje do mojej ulubionej wagi ....moze gdybym tyle nie grzeszyla przed ciaza to byloby oki;-) ;-) chodzi mi o jedzenie hihi....

iza.......ale Ciebie to trudno znalezc na tym BB:-D tzn twoje posty mialam na mysli;-)

reklama
Wiecie a kiedys ja sie odchudzalam tak:kroilam banana na plasterki do tego dodawalam platki kukurydziane lub owsiane i gniotlam to wszytsko ze soba no i pomogla dietka!(czasami dodawalam jogurtu malo kalorycznego)

Dzis zjadlam rano dwie kromki z kielbaska sucha.
Obiad:banan z mandarynka i do tego platki owsiane(bo nie mialam kukurydzianych) i jeden jogurt danio waniliwoy zgniotlam.
Kolacja:Kromka z sucha kielbasa.
I nic wiecej.

Tereska a mi sie wydaje ze jak sie je owoce jako dietka to lepiej sie chudnie bo tutaj jest naturalny cukier no i np owoce takie jak arbuzy jablka pomarancze gruszki to sam sok i raczej chce sie siku:eek:

Ja tez mysle ze owoce jak najbardziej!! Ja juz stracilam wszystkie ciazowe kilogramy i jadlam baaaardzo duzo owocow! Wszelkiego typu! na kolacje czasem same owoce i naprawde bardzo duzo takze nie wydaje mi sie zeby to szkodzilo! I az mi sie wierzyc nie chce zeby dietetyczka zabronila jedzenia owocow w ciazy!:szok: Bo mi wrecz odwrotnie tu caly czas przypominali o owocach i warzywach! Im wiecej tym lepiej!:tak: Bo one owszem zawieraja cukier ale oprocz niego witaminy i sole mineralne no i wspomagaja trawienie bo maja blonnik!

No wlasnie dlatego tez mnie to zdziwilo ze ta pani tak powiedziala Teresce:-)
maggusia ja tez bardzo dlugo nie moglam sie do tego przekonac (dalej namietnie podjadam owoce... czasem ......to nie jest podjadanie tylko obzarstwo hihi):-) ......tymbardziej ze przez cale niemal zycie pozeraczem owocow bylam ....
a w ciazy cukier mi sie troche podniosl.......dlatego dostalam skierowanie do dietetyczki ........
ale pytalam sie jej czy to tylko dlatego ze cukier mam wyzszy.....a ona mi powiedziala ze przy wszelkiego rodzaju odchudzaniu powinno sie taka diete stosowac itp.......

reklama
dziwne... waga ani drgnie od jakiegoś czasu, a spodnie jakieś luźniejsze w biodrach się zrobiły...

moze schudlas ....tylko masz np wiecej plynow w organizmie i dalej wazysz tyle samo:tak: ......ja bym sie na twoim miejscu nie przejmowala...a wrecz przeciwnie zadowolona byla.......dla mnie wyznacznikiem chudniecia zawsze bylo wchodzenie w konkretny rozmiar ciuszkow....a nie waga
najwazniejsze bylo zebym sie miescila np w rozmiar 36 i szczuplo wygladala a wazyc to moge nawet i 100 kilosow :-D :-D

Do góry