reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

Terseka je tez mialam podwyzszony cukier jak bylam w ciazy no i dali mi aki aparat do mierzenia codziennie po kilka razy musialam sie kluc w palucha i sprawdzac:eek:
Mysle ze owoce i warzywa w diecie sa najwazniejsze to witaminki:-)nadal mnie to dziwi hehe.

reklama
Fioolka no pewnie ze glodna jestem ale wiesz czasami sobie zjem tam jakiegos batona raz na jakis czas np teraz duzo jem platkow owsianych z mlekiem:tak:
Na obiad staram sie nie tluste rzeczy czasami tylko kromke to zalezy i wieczorem po 18:00 nic:-p
Ostatnio znow zaczelam pic kawe a tak mi dobrze szlo bo pilam sama wode:happy:
Jak narazie troszke mi oponka zeszla:-)
Napewno staram sie nie opychac jedzeniem:-p

Fioolka no pewnie ze glodna jestem ale wiesz czasami sobie zjem tam jakiegos batona raz na jakis czas np teraz duzo jem platkow owsianych z mlekiem:tak:
Na obiad staram sie nie tluste rzeczy czasami tylko kromke to zalezy i wieczorem po 18:00 nic:-p
Ostatnio znow zaczelam pic kawe a tak mi dobrze szlo bo pilam sama wode:happy:
Jak narazie troszke mi oponka zeszla:-)
Napewno staram sie nie opychac jedzeniem:-p

Maggusia jak tam twoja dieta ......sa jakies rezultaty ????
ja zamierzam sie zmobilizowac i zaczac od dzisiaj cwiczyc:-D :-D :-D
zobaczymy ...........co z tego wyjdzie ;-) ;-)
wogole sie zastanawiam czy sie nie zapisac do klubu fitnes ...bo samej mi jakos trudno sie zmobilizowac .........no i przynajmniej bym sie wyrwala na ta godzinke lub dwie z domu .....bo juz czasami mam dosc ....od sierpnia tamtego roku siedze w domu :-( :-( :-( niedlugo poltora roku bedzie:-(

reklama
Do góry