reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

,,bo schudnąć sie schudnie''
zalezy kto ja dzis 3dzień ćwiczeń miesnie brzucha bolą jak oszalałe ale dam rade
zajadam kasze
zrobiłam tez fotki brzucha jesli po 42dniach ćwiczeń weidera będzie oszałamiajacy efekt to wam wkleje

reklama
no to moze ja tez sie wezme za ta szostke...........kiedys juz cwiczylam ale chyba po dwoch tygodniach przerwalam ....bo mialam za duzo bieganiny z chrzcinami przyjazdem mamy itp:):).......................moze od dzisiaj?????:):)

ktoras z dziewczyn poradzila ze dobrze sie traci kilogramy na kaszy
a w sumie jest zapychajaca zamiast ziemniakow to dobre rozwiazanie
Tereska dawaj ćwicz ja już dzisiaj wymiekalam tak mnie miesnie brzucha bola ale dałam rade
oby tak dalej

Kasiula Matula chodzilo mi o to ze schudnac sie schudnie jak sie chce :) bedzie sie cwiczyc i ograniczac a ja w sumie ostatnio ograniczalam sie pozniej zjadlam mega pizze wczoraj bo mialam dzien nerwowy a dzis znow spory obiad mam tyle stresow ze nie mam sil na odchudzanie ale takze denerwuje mnie ta moja oponka wiec musze sie wziasc w garsc i zaczac cwiczyc i odchudzac jedyne co to narazie pije herbatke senes na noc.

A mi się nie chce ćwiczyć, leń jestem straszny, liczę na to, że samo zejdzie, a to jeszcze 6 kg... Do tej pory 12 kg od porodu jakoś zeszło, więc reszta tez się może z czasem upłynni... Jak młody zacznie chodzić, to kilogramki polecą (mam nadzieję...)
A narazie zmieściłam sie dzisiaj w spodnie przedciążowe na których mi zależało, co prawda troche na wdechu i prawie sie w nich zgiąć nie mogłam, ale wcisnęłam i już!!! Bo dwa miesiące po porodzie to tylko do kolan je dociągnęłam... :D

ja tą nadzieja ze same polecą żylam 6miesiecy chyba mam dosc czekania i dosc tych wielkich ciuchow
juztro 5dzien cwiczen na razie daje rade ::)

ja dzis na spacerze przechodzac obok pizzeri kolo mojego bloku mialam taka ochote tam wejsc i wziasc ziemniaczki pieczone z serem i sosem czosnkowym
miodzio
ale nie dalam sie dzis dla odmiany ryż ;D

reklama
a u mnie fatalnie

z 6-tką doszlam do 32 dnia i przerwalam ::)

i od stresów ostatnich dni też nic nie chudne, choć niewiele jem
jakaś wzdęta cały czas sie czuje.........

kasiula powodzenia!!

Do góry