reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

kasiula narobiłaś mi ochoty na te fryteczki, chyba dzisiaj zrobię sobie na obiadzik mniam mniam ;)
A propos mojej wagi to jestem załamana, po porodzie ładnie zrzuciłam te 7 kilo, które przytyłam w ciąży i na dodatek jeszcze trzy dodatkowo :), ale od kiedy Mateunio skończył 3 miesiące i zaczęłam jeść wszystko to znowu wpadło 6 kilo!!!!! Szok
Ciągle powtarzam mężowi, że zaczynam się odchudzać tylko mi to nie wychodzi :(

reklama
ja gotuje sobie kasze dzis na obiad i pomidory i piers z kurczaka

nie jem po17 pije czerwona herbate i wode
i robilam dzis te cwiczenia niby hjakos mało czasu mi zajely ale czuje brzusio

a i czy ktos moze mi powiedziec jak to ćwiczenie z nozycami ma wyglada nogi mam unosic i opadac na dol zgodnie ze strzalkami bo ja nozyce pamietam jako przekladnanie nog nide wiem sama jak to wytlumaczyc ::)

ja nie chce odchudzać się drastycznie bo boje się że starcę pokarm, a chciałabym jeszcze jakiś czas karmić Mateusia

Maggusia pisze:
Ja tez juz probuje przynajmniej ograniczac sie z jedzonkiem bo moze przynajmniej zmienjsza sie te rozstepy?
to tak jak ja Maggusia probuje sie ograniczac ale bez cwiczen to jakichs mega rezultatow nie widac :( .......dobrze ze przynajmniej zadnych rozstepow nie mam...no moze 2-3 malutkie kreseczki na biuscie...:):)

Tereska hehe ja dzis zjadlam mega pizze!ale nalezala mi sie wreszcie dzis mam bardzo nerwowy dzien a tak wogole ciesz sie ze nie masz tego cholerstwa(rozstepow)bo schudnac to kazda schudnie jak sie wezmie w garsc ale jesli chodzi o rozstepy to trzeba sie smarowac chodzic na lasery zluszczanie naskorka itp a jesli to nie pomoze to tylko operacja plastyczna ktora jest bardzo droga a ja ciagle szukam klinik i mam dosc tego smarowania sie i patrzenia na te moje cholerstwa ktore tak szpeca moj brzuch :mad: poprostu zalamana jestem a smarowalam sie w ciazy wszytskim od oliwek po najdrozsze kremy i wiesz to nie jest prawda ze jak sie kobieta smaruje nie bedzie ich miec poprostu jesli ktos je ma miec to bedzie mial i kropa sama wiem na swoim przykladzie i jest mi z tym zle nawet nie chce patrzec w lustro o jej ale sie opisalam sorka musialam sie na ich temat wygadac choc z tego co wiem i siedze na takim jednym forum dziewczyn z rozstepami jest duzo!ale gdybym miala cieniutkie paseczki wogole bym sie nie przejmowala lecz one sa dlugie i szerokie :(

tez mi sie wydaje ze rozstepy zaleza od naszych predyspozycji ...np moja mama miala 5 dzieci i zero rozstepow ...moja siostra 2 dzieci i tez nic ......mnie tez na razie oszczedzily wredne rozstepy:):)...a jezeli chodzi o kremy to i moze pomagaja zlagodzic ale na pewno nie zapobiegaja rozstepom .......to jest moje zdanie:):)

reklama
Dokladnie dziewczyny!
Moja mama tez nie ma ani jednego ale jej siostra miala i leczyla laserami teraz moze rozebrac sie do bikini.
Tylko ja sie tak zastanawiam ostatnio ze:Kobieta jest w caizy boli ja kregoslup nudnosci itp pozniej rodzi boli to a pozniej ma rozstepy kurcze ale my Kobietki musimy zniesc co?
Oczywiscie wszytsko jest piekne!tylko ze nie chcialabym miec tych rozstepow bo schudnac to sie schudnie.
Ja teraz patrze na naszego synka i mowie Warto Bylo!

Do góry