reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

ale ja nie w tym sensie :0 ja naprawde dopinguję, a przy takim wysiłku, to czekolada jak najbardziej nalezy Ci się :)

reklama
ja mialam nadzieje, ze biust mi pozostanie jak przestane karmic a on juz zdazyl zmalec mimo ze nadal karmie :p po porodzie bylo 100 cm w biuscie a teraz jest raptem 93cm :( Szkoda.
Co do slodkosci, to ja mam odwrotnie niz Koga zoladek sie domaa a oczy i glowa mowia nie ;) Zazdroszcze Osinko tego serka waniliowego, tesknie za serem w kazdej postaci ::)

A 6ka idzie dalej :laugh: jutro juz 8y dzien i dalej jest latwo :laugh: to moje jedyne pocieszenie, bo jedzenie mnie doluje maksymalnie (to znaczy zakaz jedzenia wiekszosci rzeczy}

A ja dodałam sobie do 6 jeszcze 50 brzuszków i ćwiczenia na pośladki. Musze schudnąć bo patrzeć na siebie już nie moge. Problem w tym że dieta na mnie nie podziała - nie mam woreczka żołciowego no i chyba musze zajść w ciąże żeby znów 10 kg zgubić :)

Ja ostatnio rozmawialam z kumpelkami ktore rok temu urodzily i wygladaja swietnie.Nawet jedna jest jeszcze chudsza niz byla!
Wiec zapytalam sie jak one to zrobily?
Kazda z nich odpowiedziala mi ze nie cwiczyly ale malo jadly tzn nie wpychaly za duzo slodyczy i na noc nic wszytsko umiarkowanie.

ja właśnie drukuję 6, bo przez dwa dni sama sobie wymyślałam ćwiczenia....ale dzisiaj nie ma zmiłuj się...trzeba jakoś wyglądać, zwłaszcza,że 23 mój facet ma urodziny i skończy 23 lata :)

właśnie w ramach zrzucania kg odglądam skoki do wody i bossssssskie ciała półnagich facetów ::)

maga wydawało mi sie że Twój facet dużo starszy

trzeci dzień ćwiczeń za mną
czuję oj czuję mięśnie brzucha ::)

reklama
Do góry