reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
a ja dzis zmierzylam sobie moje ..........ubranko:)-w ktorym przypuszczalnie pojde na chrzest..................niby wszystko oki ........tylko te3-4 cm w pasie..uuffffffff:(...chyba musze zaczac cwiczyc nie 6 -tke tylko conajmniej 12-tke zeby zdazyc do 20 sierpnia:)

Ale ze mnie leń! Normalnie nie chce mi się zacząć od nowa tej 6 ::) Rany, zmobilizujcie mnie jakoś!

reklama
Maggusia pisze:
Terseka i jak tam miobilizacja hehe :)
Ja niestety nie cwiczylam wczoraj  nie bylo czasu.

mi tez sie wczoraj strasznie nie chcialo:):).....bo bylam popoludniu z moimi dwoma chlopcami ;D na zakupach ..............(tzn kupilismy koszule i krawat mojemu mezowi no i 3 sweterki patrykowi. a sobie juz nic nie zdazylam kupic -bo nie mialam sily z nimi chodzic.....hihi tak wygladaja teraz moje zakupy) no i wrocilismy kolo 10 wieczorem...i tak strasznie mi sie nie chcialo cwiczyc........ale sobie mysle MAGGUSIA tam pewnie ostro cwiczy :)..........wiec pomimo wszystko okolo 23.30 odbebnilam ta szostke i jeszcze pare innych cwiczen na talie:)

Do góry