reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
Anik, no to jest jakiś plus diety ;) Ja tam na wagę nie narzekam, choć do moich 55kg chyba już nie spadnę (no chyba że jak do pracy wrócę), ale te dwa, trzy kilo więcej właściwie mi nie przeszkadza. Najgorsza sprawa z brzuszkiem... Oj, chciałabym miec taki płaski jak przed ciążą ::)

Mi sie wlasciwie dzis nie chcialo jesc nawet zjadlam tylko obiad taki malutki i tyle.Najchetneij to ostatnio zylabym na soczkach kubusiach bialych heheh:)
Mi tez przeszkadza ta oponka a przed ciaza marudzilam ze jestem gruba teraz jak patrze na swoje wczesniejsze zdjecia to chcialabym wrocic do tej figury i juz bym nie marudzila ;)

dzis zalozylam spodnice ktora byla na mnie okrotnie obcisla po porodzie,a teraz jest luzna.HIP HIP HURRA!!!!!!

gratuluje chudniecia w tepmie ekspresowy mi czekam na wskazówki
Anik co za diete stosowałas podziel sie
bo ja juz wymiekam waga nadal stoi w miejscu 10kilo+

Kasiula- no ja niestety ci nie pomogę, waże kilogram więcej niż przed ciążą, brzuch mam w miarę płaski, ale jedynym moim ćwiczeniem jest noszenie Krzymka, no jak mam jazdę to się stresuję i napinam brzuch...Ale teraz chyba mi trochęprzybędzie bo ostatnio tylko słodycze mi smakują ::)

mi do wagi z przed ciąży ciągle brakuje 2kg, dzisiaj w ramach moblilizacji zmierzyłam się centymetrem 92-69-94....marzę o swoich 63 w brzuszku, jednak na pocieszenie mam fakt,że miedzczę się we wszystkie przedciążowe ciuchy chociaż nie wiem jakim cudem ;)

maga_86 ale ci zazdroszcze ja to moich spodni ktore nosilam przed ciaza to zawet do ud nie dociagne,no ale coz juz chyba calkiem zwatpilam ze uda mi sie kiedykolwiek je zalozyc

reklama
trzeba wierzyc ja swoich ciuszkow za zadne skarby nie wywale nie oddam bo wierze w bluzecvzki letnie to nawet w cycach nie wchodze ale i tak zostawiam
kupiłam sobie stroj ale kiedy sie odważe wyjsc nad wode nie wiem ::)

Do góry