reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

ja marze o basenienawet mam blisko-zabim skokiem. kacpra nie zostawie-bo z dlugo a z nim nie pojde-jedynie moge jechac z tesciami nad jeziorko ale chodza na zmiany i jakos nigdy nie pasuje

reklama
a mialam dodac ze oponka jest tam gdzie byla :mad:
po czesci moja wina-nie cwicze
chce na basen-uwielbiam zapach chloru w ogole ole basen niz jeziorko-bo sie boje ryb ::)

co do basenu to chodze ale z mezem on tylko plywa w zyciu bym sie nie rozebrala z tymi rozstepami i słoninka :(
SUSZI ze mna jest podobnie bardzo lubie dobre jedzonko a moj maz super gotuje i jak tu ŻP zastosować ::)
nie da rady

kanoot- uwazaj, na diecie malo czy bez bialkowej je sie duzo wiecej weglowodanow (cos w koncu przeciez trzeba jesc), a wlasnie od wegolwodanow najszybciej sie tyje. i nie ma znaczenia czy to cukier prosty czy zlozony- tuczy tak samo. (po zlozonym teoretycznie dluzej czlowiek ma czuc sie syty, ale w moim przypadku to nigdy nie dzialalo, porcja kaszy, makaronu, ziemniakow, chleba itp. wystarcza mi mniej wiecej na godzine, albo pol ;D nie wazne jak duza ;D )

zapomniałam wam napisać ostatnio poszłam kupić sukienke
w sklepie gość probował mnie namowic na jakies beznadziejne spodnie w końcu rzucił tekst bedą rosły razem z brzuszkiem na pewno bedzie pani zadowolona
opadły mi rece

ja nie wiem co sie ze mna dzieje- waga pokazuje calkiem niezle (62 kg) i nie rosnie wcale , ale obwod brzucha i ud sie zwieksza. :mad: Wiem bo sprawdzilam centymetrem. Nigdzie nie mam zadnych opuchlizn, wiec nie wiem co sie dzieje ???

reklama
Osinko w pełni zgadzam się z twoją teorią i uważam , że jest jedynie słusznym wytłumaczeniem faktu wskazywania przez wagi zbyt dużej ilości kilogramów (dopuszczam jeszcze wadliwość sprzetu tzn wag) ;D ;D ;D

Do góry