reklama
K
KingaP
Gość
donoszę,że coraz mniejszą oponę noszę
M
mamaoli
Gość
Gratulacje Kinga!!
ja coprawda słysze ostatnio od otoczenia, że chudne ale jakoś mu niedowierzam >:
ja coprawda słysze ostatnio od otoczenia, że chudne ale jakoś mu niedowierzam >:
K
kasiula matula
Gość
ja sie przwraziłam jak odkryłam wczoraj ze waże 2kilo wiecej nic po porodzie waga zamiast spada zaczyna isc ruszac w górę
postanowuiłam sie za siebie wziąśc od dzis na sniadanie sałatka z jabłka i grejfruta z otrębami na obiad ważywa duszone na kolacje jogurt naturalny moje menu na dziś
dawno sie nie wazylam ale te 2 kilo wiecej postawiło mnie w pełnej gotowości mobilizacji na walkę z tłuszczykiem i kilogramami
postanowuiłam sie za siebie wziąśc od dzis na sniadanie sałatka z jabłka i grejfruta z otrębami na obiad ważywa duszone na kolacje jogurt naturalny moje menu na dziś
dawno sie nie wazylam ale te 2 kilo wiecej postawiło mnie w pełnej gotowości mobilizacji na walkę z tłuszczykiem i kilogramami
maga_86
mama jagódki ciągutki
ja ostatnio zrzuciłam 1kg do wagi z przed ciąży jeszcze 5...ale nawet nie to mnie martwi...mój facet chyba przestał dostrzegać we mnie kobietę, mam dół,że go nie pociągam,że widzi we mnie tylko mamę swojej córeczki, brakuje mi, pocałunków, przytulania itd..
K
kasiula matula
Gość
ja na brak pocałunków i pieszczot nie narzekam
ale i tak czuje sie grubo
ale i tak czuje sie grubo
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ja usłyszałam wczoraj od męża, że smukleję w oczach ;D Szkoda tylko, że nie widze tego po moich ciuchach... Kurcze, muszę w końcu iść się zważyć, może to mnie zmoblizuje to poruszania się.
Podziel się: