reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
ja przytylam w ciazy 28 kg, bo mialam sie oszczedzac :-) zeby Lenka zdrowa byla wiec warto bylo
ale niestety teraz zostalo mi jeszcze jakies 9 kg plus to co przytylam przed ciaza na tescia kuchni (a gotuje jak malo kto :tak: ) czyli to bylych 55 kg zostalo mi jeszcze 14 kg :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: straszne ale prawdziwe :eek:

To my z Titkiem będziemy się byczyć jesli oczywiscie Tito pozwoli. JEszcze by sie okazalo ze Tito wiekszy rozbojnik od Kuby, ale przynajmniej lezejszy :-)

A ja cwicze juz 3 tydzien :-) w domu z kaseta , Selinka zabiera mi hantelki i turla sie na macie i zamiast 30 min cwicze ok 60 :-D :-D ale zawzse cos przynajmniej plecy mnie mniej bola :-)

Milla super osiągnięcia gratulacje
ja pije herbatk Smukła talia z Vitax bo innej PL tu nie znalazłam
tez jest dośc smaczna

ja tez bardzo duzo przytylam.....ale bardzo szybko wrociłam do wagi z przed ciazy(moze nawet ze dwa kg mniej teraz waze).....moze dlatego ze byłam spuchnieta ...a woda szybko uciekła ze mnie no i karmienie piersia tez swoje robi........jedyny szczegół to to ze... przez kilkanascie miesiecy przed zajsciem`w ciaze nagromadziłam kilka zbednych kilogramow.....ktorych teraz nie moge sie pozbyc:(:(

reklama
Ja mam jeszcze ponad 5kg do zrzucenia pije senes mam nadzieje ze juz niedlugo wroce do swojej wagi ale pewnie biust mi zostanie taki duzy bo w sumie zawsze mialam duzy ale teraz to ogrom mowie wam!

Do góry