reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

kjujik a czy ty stosujesz da diete dabrowskiej???
nie nie stosuje tej diety poprostu 1000 kcal dziennie aerobic codziennie oprocz niedziel ale w niedziele mam na plytce aerobic wiec sobie cwicze i skacze godzine. Poprostu ja nawet nie lubie byc najedzona dobrze :-) zawsze tak bylo. A czemu myslalas ze na tamtej diecie jestem??

reklama
witam mamusie w paskudna niedziele
zapisalam sie na fitness i silownie do gymnasionu w manufakturze zaczynam od jutra zobaczymy jak bedzie mi szlo :-p
trzevb wreszcie wrocic do wagi sprzed ciazy...
a ja tak lubie jesc :-p

a moi ginekolodzy nie zwracali uwagi na wagę w ogóle:no:
ani w pierwszej ani w drugiej ciązy a za każdym razem po 25 przytyłam..
teraz już sie boję co to będzie, do tej pory mam jakieś 8 na plusie, tyle, że po Maksiu jescze 8kg miałam niezrzucone...

nie nie stosuje tej diety poprostu 1000 kcal dziennie aerobic codziennie oprocz niedziel ale w niedziele mam na plytce aerobic wiec sobie cwicze i skacze godzine. Poprostu ja nawet nie lubie byc najedzona dobrze :-) zawsze tak bylo. A czemu myslalas ze na tamtej diecie jestem??

bo kiedys przegladalam watek cos o dietach i tam ktos pisal o diecie dabrowskiej i Ciebie tez tam zobaczylam ;-) wiec dlateggo myslalam :-)
a karmisz dalej piersia??? bo ja tez chetnie bym przeszla na jakas dietke ale narazie chyba nie moge bo wciaz karmie piersia:confused:

Oj nie ja nie karmie piersia karmilam pierwsze 3 miesiace ale niestety wyschlam od poczatku mialam malo pokarmu i staralam sie go jakos zatrzymac ale natura chciala inaczej:-) Ale chyba sa jakies sposoby ldrzywiania dla mam karmiacych gdzies cztalam tylko kurcze nie wiem gdze ze nawet skutecznie mozna zrzucic kila kilo :-)

odkad pracowalam czyli juz od jakiegos miesiaca nie jem chleba ani frytek :no:
zajadam wase takie chrupkie pieczywo nawet zaczęło mi smakować
nie jem też po 17 i troszke ćwicze
ale jak długo wytrwam tego nie wiem nikt mam mobilizacje w kwietniu jedziemy na wesele do PL do kolegi musze sie pokazać wiec do boju;-)

Mama Oli, z Patrykiem przytylam w sumie 27 kg. 19 kg spadlo w mgnieniu oka. Niestesty 8 zostalo. Zobaczymy ile utyje teraz ale juz mam dola. W kwietniu lece do PL, marzylam sobie ze do tego czasu wroce do swojej wagi, odchudzanie zostawilam na po swietach:-) a teraz nici z tego:no:
Druga sprawa ze bede musiala skompletowac na nowo garderobe ciazowa bo dzidzius ma byc we wrzesniu wiec potrzebowac bede duzo letnich ciuchow. Troche mnie przeraza perspektywa chodzenia z brzuszkiem latem, zwlaszcza w tym klimacie.

a ja zaczełam pić z herbapolu herbatki - system slim figura , ale dopiero 3 dzień - 1 jest nawet dobra :)

no i na vako line chodzę ( to z podciśnieniem)

schudłam od nowego roku 1 kg

reklama
to Kasiula masz motywacje. Trzymaj sie jej

Ja w ciazy prztylam zaledwie 8 kg mimo ze szczupla bylam. A teraz jest -10 kg.
Przy Kubie tyle biegnia jest ze kg leca

Do góry