reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZOSTAŁAM MAMĄ ♥ - o zdrowiu, opiece i pielęgnacji dzieci

reklama
tak sobie napiszę ;D bo może ktoś ma wątpliwości czasami , tak jak ja , co do czapeczki jak jest ciepło

dzisiaj spotkałam z mamą położną środowiskową która przychodziła do mojej mamy jak mnie urodziła i zobaczyła że mała bez czapeczki i mówi '' Bardzo dobrze , nowoczesne chowanie , jak jest ciepło to nie trzeba czapeczki , nie ma sensu przegrzewać, ubierać tak jak siebie i przykryć najwyżej czymś lekkim " :)

moja nigdy nie była jeszcze w czapce na spacerze. Tylko jak wychodziła ze szpitala miała czapkę, była wichura i deszcz :)

jak słyszę, że ktoś wkłada czapkę w domu, to mnie to zawsze rozwala....

Widze że nie jesem jedna:-D. Wczraj spkałam znajmą, urdziła dzień przede mną, Wjek w krkim rękawku, bez czapeczi przkr cienkim kckiem, jej Mał w długim rękawie, pajacu z misia i czapką...bła w szku że nie bje się bez czapi z Wjkiem na spacer chdzić:szok:. zaczełam się zasanawiać cz fakcznie nie przesadzam...ale widze że nie:-D.

Srr za lierwki ale klawiaura mi pada:wściekła/y:.

ja tak samo , body i flanelka , czasami dorzuce skarpetki bo u nas wiater morski zimny czasem wieje i mala ma zimne syry ;-) ale tak ? czapeczka wtedy tylko jak ide z nią w szelkach to wtedy jej beret wystaje to ubieram czapkę żeby uszka nie przewiało :-p przychodzę do teściowej podchodzimy do okna z mała a ona " czekaj sprawdzę czy nie ma przeciągu " u nas w każdym pokoju okno otwarte mała śpi przy otwartym oknie a ta mi tu o przeciągu prawi morały :-D

reklama
Do góry