Grunt to nie dostać zespołu popunkcyjnego Reszta jakoś ujdzie
Na to akurat ma najwiekszy wplyw lekarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grunt to nie dostać zespołu popunkcyjnego Reszta jakoś ujdzie
A z ciekawości - dlaczego? Jak to działa?Na to akurat ma najwiekszy wplyw lekarz
Mam tak samo . Przysięgam nigdy nie czułam gorszego bólu, nigdy. Jakbym miała mieć CC jeszcze raz to płakałabym już miesiąc przed.Ja uważam, że mam bardzo wysoki próg bólu. A cesarskie cięcie zmiotło mnie z planszy totalnie. Wole codziennie rodzic naturalnie bez znieczulenia (taki poród też mam za sobą)
Chociaż nadal w tematach bólowych kolczyk typu venom w jezyku wygrywa nie polecam
O kurcze , to co ta Pani antestazjolog mi podkręcała . Wiedziała, że się boję ale zadziałało, nie bolałoPsikanie to dezynfekcja
Ja mialam mdłosci zawsze dłużej. Do 18tc w pierwszej i do 16tc w drugiej ciąży. A i potem się zdarzało.myślałam że mdłości już za mną… a od kilku dni cały czas mi niedobrze :/ 13+4 obecnie :/
A z ciekawości dlaczego? Powiem jak to było u mnie. Nie udała się punkcja. Trzy razy mi wbijano i "coś nie wyszło". Tak usłyszałam, potem miałam 3 dziurki. Ostatecznie dostałam narkozę, nie wiem jaka ale odleciałam. Jak się obudziłam, jeszcze na sali operacyjnej, nogi czułam od razu. Zespół męczył mnie 5 dni.Na to akurat ma najwiekszy wplyw lekarz