reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

ja polecam Szpital Biziela w Bydgoszczy, porodówka nowoczesna i niedawno wyremontowano, a lekarze i przede wszystkim położne to osoby o wysokich kwalifikacjach. Mimo komplikacji w trakcie porodu poradzili sobie doskonale

reklama
Dodaje do listy Szpital Wojewódzki w Bielsku.Rodziłam po raz trzeci dwa pierwsze porody w Eskulapie a teraz zdecydowałam sie na Wojewódzki i nie żałuje. Fachowa opieka, warunki też dobre, czułam się naprawdę bezpieczna i najważniejsze widząc dwa razy dziennie jak pediatra przy mnie bada dziecko byłam spokojna.Polecam bardzo.

Wrocław, Klinika Chorób Zakaźnych Wieku Dziecięcego - Bujwida, Wrocław oraz prywatna praktyka; dr Jarosław Gruszka - drgruszka.pl

Świetny lekarz z ogromną wiedzą praktyczną i teoretyczną. Jest rozsądny, nie straszy. Bardzo dokładny, stawia diagnozy z rozwagą. Gdy nie jest pewien kieruje do specjalistów (a zna ich mnóstwo - z naszych doświadczeń wynika ,że także bardzo dobrych). Jest życzliwy, cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania.
Ma świetne podejście do dzieci - mój syn go uwielbia, jego kuzyni zresztą też. Polecam wszystkim.:-)

jeśli chodzi o Konin to uważam, że jednym z najlepszych lekarzy jest dr Kubiak jest bardzo dobrym diagnostą i specjalista jeśli chodzi o położnictwo, moja siostra rodziła u niego i była bardzo zadowolona z jego profesjonalnego podejścia do pacjenta

Dr Osobka Morawski polecam. Wykryl wade niedroznosci dwunastnicy u mojego synka w 21 tygodniu, a pozniej potwierdzilo sie dokladnie wszystko. Jest naprawde super specjalista mimo roznych opinii na Jego temat.

jeśli chodzi o Konin to uważam, że jednym z najlepszych lekarzy jest dr Kubiak jest bardzo dobrym diagnostą i specjalista jeśli chodzi o położnictwo, moja siostra rodziła u niego i była bardzo zadowolona z jego profesjonalnego podejścia do pacjenta

błagam Cie! przez niego prawie straciłam ciążę- jak do niego dzwoniłam, we wtorek że krwawię, co mam robić to on ze na piątek mam wizytę i mam czekać na swoją kolej :angry:

Lubliniec, Pani dr Baranowska-Mosingiewicz - jest doskonałą specjalistką i wspaniałym człowiekiem.To dzięki Niej mamy swoją dzidzię.
Szpital Powiatowy w Lublińcu - sam szpital może wymagałby odnowy-ale przecież nie to jest najważniejsze. Najważniejsza jest opieka nad mamą i noworodkiem-a z tym jest tu bardzo dobrze.
8)
xxxxxxxxx

reklama
Do góry