reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

reklama
Warszawa dr Dróżdż, pediatra, fantastyczny czlowiek, nie lekoman, nie skorumpowany przez koncerny farmaceutyczne, podobno otrzymal Order Usmiechu.

dr Krzysztof Maj, ginekolog poloznik z CM LIM Warszawa, przemily, cieply czlowiek, kompetentny, skuteczny w leczeniu nieplodnosci, wnikliwy, naprawde szukajacy rozwiazania problemow. Pracuje tez w szpitalu na Inflanckiej.

Dr Roszkowski - ginekolog poloznik, jeden z 2 najlepszych specjalistow od wczesnego wykrywania wad plodu, super specjalista ale beznadziejny czlowiek, ponury, opryskliwy, wrecz chamski, ale jako specjalista super.

Łódź: Szalczyński

Ja słysząłm same złe rzeczy o tym lekarzu (nie z jednego źródła).
Podobno wyjechał na Zachód bo miał czasowo odebrane prawo do wykonywania zawodu w Polsce za błąd w sztuce lekarskiej!

No tak się to nazywa w medycznym żargonie. Ale same wiemy, że prawo do wykonywania zawodu odbiera się za spowodowanie smierci lub trwałego kalectwa.........

Witam
Bydgoszcz - może ktoś ma jakieś doświadczenia i napisze o lekarzach - połoznikach ze Szpitała Biziela w Bydgoszczy?
Pozdrawiam i czekam na opinie

Rzeszów,Wojewódzki Szpital Specjalistyczny ul. Szopena.Położna-Urszula Lew.Wspaniała kobieta, ciepła,przyjazna,sama jej obecność zmniejsza ból.Świetny fachowiec a przede wszystkim niesamowicie cierpliwy i pomocny człowiek.

Bardzo dziękuję pacjentce , która umieściła mnie na złotej liście. To bardzo miłe. Cieszę się , że mogłam pani pomóc.

Bydgoszcz
Witam!
Czy możecie napisać o szpitalu na Kapuściskach w Bydgoszczy (im. Warmińskiego) i o lekarzach, położnych tam pracujących? Będę tam niedługo rodziła i zależałoby mi na waszych opiniach.
Pozdrawiam.

reklama
Bydgoszcz
Witam!
Czy możecie napisać o szpitalu na Kapuściskach w Bydgoszczy (im. Warmińskiego) i o lekarzach, położnych tam pracujących? Niedługo będę tam rodziła i zależałoby mi na waszej opini.
Pozdrawiam.

Do góry