- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
Tichonkowa moj G Cie "zasłoni" zeby nie powiedzieć inaczej
anineczko no wpisz narazie bo co mam zrobic G jeszcze nie ma. A sie pytałam czy to B&B to jakos przy tych domkach czy nie??? wiem,ze masz stereo wszedzie i po obiedzie mi odpiszesz
anineczko no wpisz narazie bo co mam zrobic G jeszcze nie ma. A sie pytałam czy to B&B to jakos przy tych domkach czy nie??? wiem,ze masz stereo wszedzie i po obiedzie mi odpiszesz
oooo..to towarzystwo masz już zapewnione!;-)madbebe ja za wodka nie przepadam,ale jak miala bym pic w milym towarzystwie i przy grillu to czemu nie;-)
I mnie głupawka dopada
Margaritta-ja nie anineczka;-)ale myślę ze to wszystko jest w jednej kupie
anineczka
królowa mrówek :P
Margaritta babka mówi,że to B&B jest w "main house" czyli głównym domku,czyli na mijescu,zresztą jak proponuje nam śniadania to musi mieszkac gdzieś obok.Na stronie internetowej jest pokazany kawałek takiego białego domku,to ten main house
zresztą babka powiedziała,że wszyscy będziemy koło siebie w rozmowie z Kamilą.
Ewelcia a może jednak? jedna nocka
no i dziś fryty na obiad
renni serio?
zresztą babka powiedziała,że wszyscy będziemy koło siebie w rozmowie z Kamilą.
Ewelcia a może jednak? jedna nocka
no i dziś fryty na obiad
renni serio?
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Margaritta ja wiem,że G to postawny mężczyzna ale przecież widziałaś mój narząd oddechowy teraz a po porodzie będzie nie mniejszy a wręcz przeciwnieI to przeciwnie kilka razy
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
to lipka mała- dzieci tam nie zostawie samych a i po "Martinii" to sie pewnie w 15min spowrotem nie wyrobie
a tak serio- to serio lipa ze to gdzie indziej jest. dzieki renni :-) za ansłera.
a tak serio- to serio lipa ze to gdzie indziej jest. dzieki renni :-) za ansłera.
KOGO Masz na mysli???siebie??oooo..to towarzystwo masz już zapewnione!;-)
I mnie głupawka dopada
Anineczko pogadam jeszcze z M...
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.