reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anineczko my raczej dojezdni:sorry2::sorry2:.......
madbebe ja za wodka nie przepadam,ale jak miala bym pic w milym towarzystwie i przy grillu to czemu nie;-)

syn mi sie obudzil:((moglby dluzej spac

reklama
Tichonkowa moj G Cie "zasłoni" :dry::-D zeby nie powiedzieć inaczej :-D

anineczko
no wpisz narazie bo co mam zrobic G jeszcze nie ma. A sie pytałam czy to B&B to jakos przy tych domkach czy nie??? wiem,ze masz stereo wszedzie i po obiedzie mi odpiszesz:-D:-D:-D

madbebe ja za wodka nie przepadam,ale jak miala bym pic w milym towarzystwie i przy grillu to czemu nie;-)
oooo..to towarzystwo masz już zapewnione!;-):-D
I mnie głupawka dopada:sorry2:

Margaritta-ja nie anineczka;-):sorry2:ale myślę ze to wszystko jest w jednej kupie:tak:

margaritta- te B&B to po drugiej stronie ulicy, ok 5 min drogi rowerem a z buta to w 15 min zajdziesz:-D:-D:-D

Margaritta babka mówi,że to B&B jest w "main house" czyli głównym domku,czyli na mijescu,zresztą jak proponuje nam śniadania to musi mieszkac gdzieś obok.Na stronie internetowej jest pokazany kawałek takiego białego domku,to ten main house :tak:
zresztą babka powiedziała,że wszyscy będziemy koło siebie w rozmowie z Kamilą.

Ewelcia a może jednak? jedna nocka :sorry2:

no i dziś fryty na obiad :nerd::nerd::nerd::szok:

renni serio? :szok::szok::szok:

...to źle myślałam z tym B&B:sorry2: żem się wyrwała nie pytana...:sorry2:;-)Chciałam zabłysnąć (chyba):-D

Margaritta ja wiem,że G to postawny mężczyzna ale przecież widziałaś mój narząd oddechowy teraz a po porodzie będzie nie mniejszy a wręcz przeciwnie:baffled:I to przeciwnie kilka razy:-D:-D

to lipka mała- dzieci tam nie zostawie samych :dry: a i po "Martinii" to sie pewnie w 15min spowrotem nie wyrobie :dry::-D:-D

a tak serio- to serio lipa ze to gdzie indziej jest. dzieki renni :-) za ansłera.

reklama
madbabe-mialas racje to wszystko w jednej kupie;-):-D:-D Inaczej bym nie brala.
W koncu 1 dzisiaj:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry