reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ech jak wy tak polewacie tutaj to ja nie wiem jak to bedzie na zlocie:-D:-D;-)mam nadzieje ze nie tak jak ostatnio:sorry2::-p:-D;-)
ja tez bym byla chetna na jkis nocleg ,bo widze ze szykuje sie fajny zlocik....bo bedziew "kupie"chodzi wlasnie o te domki ze mozna wyjsc i posiedziec na spokojnie....

A co tymi co dojada?
skoro grill jakis bedzie organizowany i padal propozycja ze moze na tym placu gdzie sa domy,to czy my dojezdni bedzie mogli tez tam byc?

reklama
a to B&B to jakoś zaraz obok tych domków czy jak :dry: czekam na G jak wróci zeby zasięgnąc opinii,ale pewnie ten pokoj w B&B 2+2 byłby nasz :rolleyes2: no bo tych domków nie kumam- ze 2 sypialnie np.ale ile tam łozek w jednej. No i pewnie sie rodzinki w domkach skumają a my se z B&B na trawce posiedzimy :happy: no to se posiedzimy nie renni ? ;-)
anineczko uwielbiam Cie :-D:-D no trza zgrac melodie coby kazdy po swojemu nie spiewał. Na poprzednim zlocie oczytane mialyśmy być to teraz pośpiewajmy na podobną choć nute :-D

Ostatnia edycja:
A co tymi co dojada?
skoro grill jakis bedzie organizowany i padal propozycja ze moze na tym placu gdzie sa domy,to czy my dojezdni bedzie mogli tez tam byc?
Ano właśnie,jeżeli jednak byśmy dojechali (ciężko powiedzieć jak to z nami będzie:sorry2:) czy nikt nas stamtąd nie pogoni,że my nie goście a chcemy grillować?

ostatnio z piciem wyszło kiepsko bo ja nie piłam..:sorry2::-D:-D:-D(cobym nie zapeszyła..;-))

Margaritta-już się wykręcasz widzę :dry:na trawce posiedzimy,phi,a może przy trawce i się dzielić nie chcesz?:-p
Widze żem ze Zgaga w 2bed wylądowała,no i git.Sie klaruje sytuacja nareszcie.

I wezta anineczko z tym martini;-)Martini to se w domku do lusterka sączyć można.Nie lubicie wódki?Czy tylko ja taka....inna?:blink::oo2::huh:

z ta rezerwacja:kamcia-no my cie ze Zgaga w konia nie zrobimy. Bys nam zaklepała domek,co?Ty z tym engliszem i w ogóle:rolleyes:Chyba ze Zgaga nam zaklepie...?:rolleyes2:

Moim zdaniem nikt Was pogonić nie powinien,bez przesady.Tylu gości będzie miała,wiec powinna się cieszyć..i nie robić problemów

Ostatnia edycja:
madbebe sie uśmialam :-D:-D:-D i bynajmnniej kochana z Tobą to i ową trawą sie podziele :-D:-D;-) no własnie nie wiem czy lubie wódke? :dry: musze spróbować :-D:-D nie no- głupawka mi się włącza.

A tak napisałam z doswiadczenia w zeszlym roku :-p ze kazdy sobie w sumie. No ale tak to juz jest -dzieci. pokoje porozwalane po całym obiekcie i o ! Dlatego fajnie byloby jakby tak wszyscy razem a do tego jeszcze spiące dzieci w pokojach- no miód normlanie:sorry2::-D

ewelcia ano miało sie dziać miało. Ale swoją drogą na drugi dzień trza zyc :zawstydzona/y::-p

madbebe ja tutaj o martini ,żeby wiesz wyglądało,że my nie pijące oficjalnie,bo wiesz podglądaczy mamy różnych,a ty tu wszystko po imieniu nazywasz :-D:-D

margaritta nie wiem jak to wygląda z łóżkami...ale jak babka mówi,że się w 2 bed 6 osób zmieści to się chyba zmieści...wiesz jak się popieści to się wszystko zmieści :rofl2:
pisac Cię na B&B?
No i mułaaaa :*

ewelcia a Ciebie gdzie pisac?

Tichonku sądzę,że nie powinno byc problemu z przyjezdnymi.Babka powiedziała,że zrobi dla nas wszystko :-D

w koncu widac swiatelko w tunelu..:) wiec ja mam zaklepany duzy domek...:) jeszcze dzisiaj P oswiece ze co i jak i ze w poniedzialek ma dzwonic i rezerwowac..hihii

W razie czego,jakby nas nie chcieli wpuścić będziecie nas przemycać:-DGorzej jak się najmłodszemu akurat syrena włączy:baffled::-D:-DZresztą mnie z tym biustem,który mnie czeka i tak jakby nie przemycać-schować się nie da:baffled::-D:-D

reklama
Margaritta-to spróbuj żebyś wiedziała jak smakuje,bo potem stwierdzisz ze jednak Ci nie podchodzi i będzie lipa:baffled:;-):-D
Nie no tym razem to musimy się sprężyc i tak..wszyscy razem..;-):tak::-D
anineczka-iii tam.Niech se podglądają.18lat żeśmy skończyłyśmy :tak:Z reszta-ja tylko pisze...;-)

A turystyczne łóżeczko dadzą?Bo ja nie mam:no::zawstydzona/y:

Obiadu tez dziś chyba mieć nie bede jak zaraz od kompa nie odejdę..:blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry