reklama
hmmm a to jest gdzieś od strony Konstantynowa Łódzkiego?? bo mieszkam tu od niedawna i nie znam prawie wcale Łodzi ejszcze........dla mnie ważna jest 1 kwestia- do której godz byłoby to przedszkole czynne, my np jako muzycy często jesteśmy w domu ok20, czy o tej porze jakiekolwiek przedszkole jest jeszcze czynne??
no i znowu długo tu nie zaglądałam. anetas, my jesteśmy z Górnej jest tu pare przedszkoli w tym jedno zabite deskami (dosłownie) stoi puste...a wystarczyło by zorganizować kadrę, pomalować kwiatka powiesić....Od razu by się rozluzniło. W innych dzielnicach nie próbujemy bo za daleko.
anetas masz rację z tą punktacją, bez sensu. Przeciez przedszkole to placówka edukacyjna a nie przechowalnia, więc dlaczego (z całym szacunkiem) takie kryteria:dzieci samotnych rodziców.i tak dalej. ech... pozdrawiam
anetas masz rację z tą punktacją, bez sensu. Przeciez przedszkole to placówka edukacyjna a nie przechowalnia, więc dlaczego (z całym szacunkiem) takie kryteria:dzieci samotnych rodziców.i tak dalej. ech... pozdrawiam
Witajcie wszystkie zatrwożone mamy. Z bezsilności jaką poczułam poszukując dobrego żłobka dla mojej córeczki, powstała idea stworzenia miejsca, gdzie zarówno moja pociecha jak i pozostała 10 chętnych maluchów znajdzie bezpieczne, przyjazne miejsce...odpowiednio dopasowane do potrzeb rozwojowych! Odpowiem na wszystkie e-maile, piszcie: ryb_ka@op.pl
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! Przepraszam, że się wtrące :
prosiłabym gorąco wszystkie życzliwe mamy o wypełnienie dla mnie ankiety dotyczącej spędzania czasu wolnego przez dzieci w wieku przedszkolnym. wyniki tych badań będą mi potrzebne do mojej pracy licencjackiej, gdyż jestem teraz na trzecim roku pedagogiki przedszkolnej bardzo proszę o pomoc, ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie zajmie tylko chwilkę a mi bardzo pomoże
oto link:
Profesjonalna ankieta on-line jakiej potrzebujesz!
prosiłabym gorąco wszystkie życzliwe mamy o wypełnienie dla mnie ankiety dotyczącej spędzania czasu wolnego przez dzieci w wieku przedszkolnym. wyniki tych badań będą mi potrzebne do mojej pracy licencjackiej, gdyż jestem teraz na trzecim roku pedagogiki przedszkolnej bardzo proszę o pomoc, ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie zajmie tylko chwilkę a mi bardzo pomoże
oto link:
Profesjonalna ankieta on-line jakiej potrzebujesz!
reklama
Witam mamy przedszkolaków :-)
Jakiś czas temu weszłam na to forum po raz pierwszy, mam 6 letnią siostrę, która właśnie skończyła przedszkole (wczoraj) - do tego już doszło, że w przedszkolu dzieci już tańczą Poloneza.
Co do przedszkoli polecam przedszkola metodą Monte Sorri - w Łodzi są ze 3 (moja siostra skończyła to na Długosza).
Dzięki temu forum zgłosiło się do mnie kilka mam chcących zorganizować urodziny dla swojego dziecka w domu, po tym jak umieściłam w wakacje w zeszłym roku ogłoszenie na tym forum. W odpowiedzi na pytania kierowane do mnie drogą mailową:
Chciałabym zaprosić Was na moją stronę: KINDERBAL Łódź, Organizacja Imprez dla dzieci w Łodzi, Urodziny dla dzieci
Jeśli chciałyby Panie zorganizować maluchowi przyjęcie urodzinowe w domu i potrzebują Panie pomocy - chętnie pomogę.
Wszelkie pytania proszę kierować na adres: numi26@wp.pl
:-) Pozdrawiam
Jakiś czas temu weszłam na to forum po raz pierwszy, mam 6 letnią siostrę, która właśnie skończyła przedszkole (wczoraj) - do tego już doszło, że w przedszkolu dzieci już tańczą Poloneza.
Co do przedszkoli polecam przedszkola metodą Monte Sorri - w Łodzi są ze 3 (moja siostra skończyła to na Długosza).
Dzięki temu forum zgłosiło się do mnie kilka mam chcących zorganizować urodziny dla swojego dziecka w domu, po tym jak umieściłam w wakacje w zeszłym roku ogłoszenie na tym forum. W odpowiedzi na pytania kierowane do mnie drogą mailową:
Chciałabym zaprosić Was na moją stronę: KINDERBAL Łódź, Organizacja Imprez dla dzieci w Łodzi, Urodziny dla dzieci
Jeśli chciałyby Panie zorganizować maluchowi przyjęcie urodzinowe w domu i potrzebują Panie pomocy - chętnie pomogę.
Wszelkie pytania proszę kierować na adres: numi26@wp.pl
:-) Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Podziel się: