reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Hej
Moje koleżanki własnie miały dzieci w tym żłobku na Harcerzy Zatorowców i były zadowolone z opieki
Moje koleżanki własnie miały dzieci w tym żłobku na Harcerzy Zatorowców i były zadowolone z opieki
Moja córka chodziła ponad rok na Harcerzy i ja byłam zadowolona ale moja córcia nie bardzo;-).
Mam do Was pytanko odnośnie prywatnego przedszkola Kornelówka na Pasterskiej....Czy wiecie coś na temat tego przedszkola?? moja Gwiazdeczka pójdzie do przedszkola od września a ja nie wiem które wybrać....myślałam o Kornelówce chociaż jeszcze szukam ewentualnie jakiegoś na widzewie.....może polecicie jakieś fajne przedszkole??
dorinda
Początkująca w BB
Widzę, że w większości jesteście z innych dzielnic niż ja. Nie mniej, pochwalę publicznie żłobek przy ul. Starorudzkiej 5/7 gdzie do końca sierpnia chodził mój szkrab.
Dużo sie tam dzieje i to w kazdej dziedzinie. Remonty (wymieniona elektryka, odmalowane sale, wycyklinowane podłogi itd.) Dużo zajęć zorganizowanych, imprez zapraszane teatry, raz nawet Panie wystawiły Czerwonego Kapturka z okazji dnia babci )Dobre warunki lokalowe (przestronne sale, łazienki przy każdej sali, osobne jadalnie, sypialnie) a do tego przesympatyczny personel i pani kierownik. Dobre podejście do dziecka (nic na siłę, ale skutecznie przekonać potrafią) dzięki temu np. zaczął chętnie leżakować.
Mój smyk był zadowolony i do żłobeczka wbiegał zanim zamknęłam samochód a co za tym idzie ja też byłam zadowolona Zrobił też szybkie postępy w samoobsłudze (jedzenie, ubieranie). Zaczął tam chodzić jak miał 1,5 roku.
Dużo sie tam dzieje i to w kazdej dziedzinie. Remonty (wymieniona elektryka, odmalowane sale, wycyklinowane podłogi itd.) Dużo zajęć zorganizowanych, imprez zapraszane teatry, raz nawet Panie wystawiły Czerwonego Kapturka z okazji dnia babci )Dobre warunki lokalowe (przestronne sale, łazienki przy każdej sali, osobne jadalnie, sypialnie) a do tego przesympatyczny personel i pani kierownik. Dobre podejście do dziecka (nic na siłę, ale skutecznie przekonać potrafią) dzięki temu np. zaczął chętnie leżakować.
Mój smyk był zadowolony i do żłobeczka wbiegał zanim zamknęłam samochód a co za tym idzie ja też byłam zadowolona Zrobił też szybkie postępy w samoobsłudze (jedzenie, ubieranie). Zaczął tam chodzić jak miał 1,5 roku.
Ostatnia edycja:
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
U nas dopóki nie było naboru elektronicznego to przyjmowali 2,5 latki w tej chwili nie ma raczej szans.Moja młodsza poszła do przedszkola wczesniej ale tylko dlatego że miałam stasza córke tam i p.dyrektor była tak wspaniałomyślna i Kasie wcisneła na listę
chciałabym oddać 2latnią córeczke do jakiegoś złobka na teofilowie... czy ktoś może oddaje swoje dzieci na harcerzy zatorowców albo na rydzową? no i jakie wrażenia??;-)
Moja córónia chodzi do żłobka na Harcerzy zatorowców. ja jestem bardzo zadowolona a co najwazniejsze jej też się podoba i bardzo chętnie chodzi
reklama
Teraz jestem na etapie poszukiwania przedszkola... Czy macie jakieś opinie na temat przedszkoli na teofilowie? Czy wiecie w jakim przedszkolu nie jest obowiązkowe leżakowanie - bo moje dziecko, jak zauważyły Panie ze żłobka,się po prostu do tego nie nadaje
Podziel się: