reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki i przedszkola w Łodzi

reklama
hmmm a to jest gdzieś od strony Konstantynowa Łódzkiego?? bo mieszkam tu od niedawna i nie znam prawie wcale Łodzi ejszcze........dla mnie ważna jest 1 kwestia- do której godz byłoby to przedszkole czynne, my np jako muzycy często jesteśmy w domu ok20, czy o tej porze jakiekolwiek przedszkole jest jeszcze czynne??

Na pewno to wiadomo że zapisy są w kwietniu, co rok, ale z mich doświadczeń róznie to wygląda. W tym roku próbujemy po raz trzeci, zobaczymy....jak to będzie.

no i znowu długo tu nie zaglądałam. anetas, my jesteśmy z Górnej jest tu pare przedszkoli w tym jedno zabite deskami (dosłownie) stoi puste...a wystarczyło by zorganizować kadrę, pomalować kwiatka powiesić....Od razu by się rozluzniło. W innych dzielnicach nie próbujemy bo za daleko.
anetas masz rację z tą punktacją, bez sensu. Przeciez przedszkole to placówka edukacyjna a nie przechowalnia, więc dlaczego (z całym szacunkiem) takie kryteria:dzieci samotnych rodziców.i tak dalej. ech... pozdrawiam

Anetas, ja mieszkam przy Parku Śledzia i też mam zamiar posłać tam moja młodszą córę-za jakieś 3-4 lata. Czy jesteś zadowolona z tej placówki/ I czy w ogóle mozna dziecko zapisac np. 2 lata wcześniej??????:eek:

Witajcie wszystkie zatrwożone mamy. Z bezsilności jaką poczułam poszukując dobrego żłobka dla mojej córeczki, powstała idea stworzenia miejsca, gdzie zarówno moja pociecha jak i pozostała 10 chętnych maluchów znajdzie bezpieczne, przyjazne miejsce...odpowiednio dopasowane do potrzeb rozwojowych! Odpowiem na wszystkie e-maile:tak:, piszcie: ryb_ka@op.pl:biggrin2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! Przepraszam, że się wtrące :p:
prosiłabym gorąco wszystkie życzliwe mamy o wypełnienie dla mnie ankiety dotyczącej spędzania czasu wolnego przez dzieci w wieku przedszkolnym. wyniki tych badań będą mi potrzebne do mojej pracy licencjackiej, gdyż jestem teraz na trzecim roku pedagogiki przedszkolnej :) bardzo proszę o pomoc, ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie zajmie tylko chwilkę a mi bardzo pomoże :)
oto link:
Profesjonalna ankieta on-line jakiej potrzebujesz!

reklama
Witam mamy przedszkolaków :-)

Jakiś czas temu weszłam na to forum po raz pierwszy, mam 6 letnią siostrę, która właśnie skończyła przedszkole (wczoraj) - do tego już doszło, że w przedszkolu dzieci już tańczą Poloneza.

Co do przedszkoli polecam przedszkola metodą Monte Sorri - w Łodzi są ze 3 (moja siostra skończyła to na Długosza).

Dzięki temu forum zgłosiło się do mnie kilka mam chcących zorganizować urodziny dla swojego dziecka w domu, po tym jak umieściłam w wakacje w zeszłym roku ogłoszenie na tym forum. W odpowiedzi na pytania kierowane do mnie drogą mailową:

Chciałabym zaprosić Was na moją stronę: KINDERBAL Łódź, Organizacja Imprez dla dzieci w Łodzi, Urodziny dla dzieci
Jeśli chciałyby Panie zorganizować maluchowi przyjęcie urodzinowe w domu i potrzebują Panie pomocy - chętnie pomogę.

Wszelkie pytania proszę kierować na adres: numi26@wp.pl

:-) Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry