reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki i przedszkola w Łodzi

Ja również zapraszam do Klubu Malucha :)
"Duduś" mieści się na Złotnie, dokładnie na ulicy Podchorążych. Pierwszych małych klientów zapraszamy już od 1 sierpnia.
Zapraszam na naszą stronę:
Klub Malucha Duduś

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,hej, dziewczyny podpowiedzcie czy któraś z Was ma Maluszka w żłobku, na Inowrocławskiej?
Chciałabym tam posłać małego, Pani Kierownik przez telefon miała bardzo sympatyczny głos.
Jakie macie opinie,?
Prosze o podpowiedź, Julita:)

Witam Cię serdecznie

Zapraszam do zapoznania się z miejscem, które stworzyliśmy z myślą o dzieciach. Nasz Klub mieści się na Chojnach ul. Białostocka 7c.
Więcej informacji uzyskasz dzwoniąc pod nr 509 44 77 26 lub na stronie www.pro-pasja.pl

Pozdrawiam i zapraszam

Nowootwarty bezpłatny punkt przedszkolny " Akademia Malucha" prowadzi nabór dzieci w wieku 3-5 lat. Akademia Malucha mieści się przy ul. Legnickiej 19/21 w Łodzi ( złotno ).
Warunkiem przyjęcia dziecka jest fakt ze jeden z rodziców/ prawnych opiekunów musi być osobą niepracującą i wyrazić chęć podjęcia działań mających na celu aktywizację zawodową w postaci kursów i szkoleń. Więcej informacji na stronie Akademia Malucha - stona główna : Fundacja Uwolnienie bądź pod numerem telefonu 605 301 635

Dziewczyny, a czy któraś z Was zna jakiś klub malucha albo prywatny żłobek na Górnej do którego przyjmują dzieci młodsze niż 2 lata??? Albo którejś z Was dziecko chodzi do Koliberka na Starorudzką?

A ja serdecznie zapraszam do Przedszkola Niepublicznego ABC. Mieści się przy ulicy Zapały 24 (okolice Śląskiej - Górna, Chojny, Widzew, Dąbrowa). Miejsce jest zaciszne - ulica bez wylotu więc ruch zerowy, właściwie tylko dojazd do przedszkola. Posiadamy nowiutki budynek, przestronny ogród z własnym, ogrodzonym placem zabaw. Przedszkole ma profil językowo-zdrowotny - oznacza to, że szczególną uwagę przywiązujemy do nauczania języka angielskiego oraz do kształtowania w dzieciach postaw prozdrowotnych (ruch na świeżym powietrzu, gimnastyka korekcyjna, higiena, rola warzyw i owoców w żywieniu).
W cenie czesnego jest:
- angielski
(4 razy w tygodniu z Native Speaker oraz codziennie z nauczycielkami polskimi. Opiekę metodyczną nad nauczaniem języka angielskiego sprawuje Szkoła Języków Obcych Progres)
- rytmika

- gimnastyka korekcyjna
- gimnastyka ogólnorozwojowa
- zajęcia ekologiczno-przyrodnicze
- zajęcia twórcze
- religia (dla chętnych)
- zajęcia plastyczne
- zajęcia relaksacyjne
- diagnoza logopedyczna
- konsultacja stomatologiczna
- konsultacja ortopedyczna
- przedstawienia teatralne
- wycieczki organizowane przez przedszkole
- inne imprezy organizowane przez przedszkole

Serdecznie zapraszam do odwiedzin żebyście Panie mogły sobie same wyrobić zdanie. Osobiście lub na ABC- nowe niepubliczne przedszkole w Łodzi. Nauka języka angielskiego i zdrowie!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
czy któras z was zna opinie na temat niepublicznego przedszkola sióstr boromeuszek w Andrzejowie? bede wdzięczna za info

Nabór do przedszkoli już dzisiaj się zaczął ( zgłoszenia przez internet), ja ze swojej strony już wybrałam przedszkole gdzie mój Mati miałby chodzić. Jednakże słyszałam, ze na retkini ma być otwrate nowe przedszkole po jakimś gimnazjum? czy któraś z mam może słyszała coś o tym projekcie? A i jakie słyszałyście opinie na temat przedszkola nr. 152 na retkini?
Pozdrawiam

http://www.zdjecia-slubne-lodz.com

reklama
Czy któraś z Mam może mi opowiedzieć coś na temat ww żłobków? Początkowo brałam również pod uwagę żłobek na ul. Wapiennej, ale po mało przyjemnej rozmowie (choć ciężko nazwać to rozmową...) z kierowniczką zrezygnowałam. Każda opinia będzie mi pomocna.

Do góry