reklama
Ja bardzo polecam żłobek publiczny na ul. Chodeckiej - to jest Bródno. Moja córka chodzi tam od września i jest bardzo zadowolona. Wręcz jak zachoruje, to się pyta kiedy będzie zdrowa bo ona chce do żłobeczka. Poszła jak miała 2 lata i 3 miesiące - dzięki żłobkowi zrobiła się bardzo samodzielna. Ja jestem bardzo zadowolona.
Witam,
Serdecznie zapraszam wszystkich rodziców i ich pociechy do nowo powstałego klubu malucha Wesoły Jeżyk przy ul.Wyki 19 w Warszawie. Zapraszamy wszystkie Maluszki w wieku od 4 miesięcy do 3,5 lat. Oferujemy opiekę całodzienną, z wyżywieniem, w ramach karnetów, jak też opiekę godzinową.
zapraszam na www.wesolyjezyk.pl
Serdecznie zapraszam wszystkich rodziców i ich pociechy do nowo powstałego klubu malucha Wesoły Jeżyk przy ul.Wyki 19 w Warszawie. Zapraszamy wszystkie Maluszki w wieku od 4 miesięcy do 3,5 lat. Oferujemy opiekę całodzienną, z wyżywieniem, w ramach karnetów, jak też opiekę godzinową.
zapraszam na www.wesolyjezyk.pl
Polecam klubik w Punkcie Rozwoju. PUNKT ROZWOJU - PUNKT ROZWOJU
Żoliborz ul. Cieszkowskiego.
Żoliborz ul. Cieszkowskiego.
Klubik Malucha w Legionowie Kwiatowa 17 Otwarcie 1 czerwca Uliczka Sezamkowa
jest też na Tarchominie nowo otwarte klubik przyjmowane są dzieci od 1 do 4 lat magiczny świat dziecka na świderskiej powodzenia życzę :-)
Magiczny Świat Dziecka - prywatne przedszkole
Magiczny Świat Dziecka - prywatne przedszkole
reklama