reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Żłobek w Warszawie

reklama
Ja bardzo polecam żłobek publiczny na ul. Chodeckiej - to jest Bródno. Moja córka chodzi tam od września i jest bardzo zadowolona. Wręcz jak zachoruje, to się pyta kiedy będzie zdrowa bo ona chce do żłobeczka. Poszła jak miała 2 lata i 3 miesiące - dzięki żłobkowi zrobiła się bardzo samodzielna. Ja jestem bardzo zadowolona.

Dziękuję za odpowiedzi. Synek siostry dostał się do przedszkola Towarzystwa Przyjaciół Dzieci na Broniewskiego. Może warunki są proste, ale cena konkurencyjna. A przede wszystkim bezkonkurencyjna opieka pań. Polecam!

Witam,
Serdecznie zapraszam wszystkich rodziców i ich pociechy do nowo powstałego klubu malucha Wesoły Jeżyk przy ul.Wyki 19 w Warszawie. Zapraszamy wszystkie Maluszki w wieku od 4 miesięcy do 3,5 lat. Oferujemy opiekę całodzienną, z wyżywieniem, w ramach karnetów, jak też opiekę godzinową.
zapraszam na www.wesolyjezyk.pl

Hej! Ktoś słyszał o żłobku Kasiulek na Mokotowie (Dolna)? Wygląda na fajny we strony internetowej, jest w idealnym miejscu - dokładnie po drodze do pracy. Chyba jest dość nowy, ale może już ktoś miał z nim do czynienia

reklama
Do góry