reklama
Ostatnio znajoma podesłała mi link ze spisem żłobków itd. oto on: http://www.miejscemalucha.pl/katalog-placowekhttp://www.miejscemalucha.pl/
Dla mnie był pomocny, więc może komuś się przyda. Fajnie bo wszystko jest w jednym miejscu.
Dla mnie był pomocny, więc może komuś się przyda. Fajnie bo wszystko jest w jednym miejscu.
martanicniewarta
Początkująca w BB
Jeżeli któraś z mam poszukuje opieki dla swojej pociechy na Mokotowie, polecam Chatkę Ekoskrzatka na Miączyńskiej 55. Moje dziecko uczęszczało tam przez 7 miesięcy do chwili, gdy w końcu nie dostała się do państwowego przybytku
Zapraszamy dzieci w wieku 6m - 3l do Domku Malucha.
Klubik mieści się w dużym domu z ogrodem i placem zabaw.
Opiekunki po studiach kierunkowych, z doświadczeniem w pracy z dziećmi do 3go roku życia.
Do każdego dziecka podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby Maluchy czuły się u nas, jak u siebie w domu.
Zainstalowany jest monitoring, więc rodzice mogą zawsze podejrzeć, co się u nas dzieje.
Pracujemy w godzinach 7-18, a po uzgodnieniu możliwa jest także opieka w weekendy.
Ponadto, w najbliższym czasie planujemy poszerzyć naszą działalność o dodatkowe zajęcia weekendowe nie tylko dla naszych klubowiczów oraz o warsztaty dla rodziców.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą Domek-Malucha.pl
Aktualne promocje :
• Przy podpisaniu umowy do 30.01.2012 10% rabatu na abonament na okres 2 miesięcy oraz gwarancja niezmiennej cenny do 30.12.2013
• Przy podpisaniu umowy do 29. 02. 2012 10% rabatu na abonament na okres 1 miesiąca oraz gwarancja niezmiennej cenny do 30.12.2012
• Zniżki dla rodzeństwa – 10% na drugie dziecko, 15% na trzecie (gdy chodzą jednocześnie)
• Za polecenie nas znajomym, którzy podpiszą z nami umowę na abonament całodzienny – 15% rabatu na okres 1 miesiąca
• Przy przejściu z innej placówki 15% na abonament na okres 2 miesięcy
Klubik mieści się w dużym domu z ogrodem i placem zabaw.
Opiekunki po studiach kierunkowych, z doświadczeniem w pracy z dziećmi do 3go roku życia.
Do każdego dziecka podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby Maluchy czuły się u nas, jak u siebie w domu.
Zainstalowany jest monitoring, więc rodzice mogą zawsze podejrzeć, co się u nas dzieje.
Pracujemy w godzinach 7-18, a po uzgodnieniu możliwa jest także opieka w weekendy.
Ponadto, w najbliższym czasie planujemy poszerzyć naszą działalność o dodatkowe zajęcia weekendowe nie tylko dla naszych klubowiczów oraz o warsztaty dla rodziców.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą Domek-Malucha.pl
Aktualne promocje :
• Przy podpisaniu umowy do 30.01.2012 10% rabatu na abonament na okres 2 miesięcy oraz gwarancja niezmiennej cenny do 30.12.2013
• Przy podpisaniu umowy do 29. 02. 2012 10% rabatu na abonament na okres 1 miesiąca oraz gwarancja niezmiennej cenny do 30.12.2012
• Zniżki dla rodzeństwa – 10% na drugie dziecko, 15% na trzecie (gdy chodzą jednocześnie)
• Za polecenie nas znajomym, którzy podpiszą z nami umowę na abonament całodzienny – 15% rabatu na okres 1 miesiąca
• Przy przejściu z innej placówki 15% na abonament na okres 2 miesięcy
Chętnie podzielę się z wami moimi spostrzeżeniami Ja swoje dziecko zapisałam do przedszkola jak tylko skończyło 2 latka. Długo się zastanawiałam które wybrać. Zrobiłam mały research wśród znajomych mam , dowiedziałam się na co zwrócić uwagę co może wzbudzić moje obawy. Nawet nie zdajecie sobie sprawy na jakich rzeczach, właściciele tych placówek , starają się oszczędzać. To jest wręcz straszne. Kolejną sprawą jest kadra. W większości miejsc panie , traktowały swoją prace jako najgorszą karę. Zero zaangażowania , jakiś inicjatywy w zabawie z dzieckiem. Koniec końców udało mi sie znaleźć odpowiednie miejsce dla mojego maluszka. Nie chcę żeby to zostało potraktowane jako rekalma i w sumie waham się czy podać nazwę tej placówki ale z drugiej strony wolę żebyście mogły same skonfrontować moje słowa i porównać to przedszkole z innymi. Zdecydowałam się na pomarańczową ciuchcię (kiedyś zielona ciuchcia) było tak jakiś czas temu ale wiem że nadal trzymają wysoki pioziom gdyż poleciałam je paru innym znajomym młodym mamom
reklama
Hej!
Pozwólcie, że się podczepię..
Zapraszam do Domowego Klubu Malucha Kum Kum (Warszawa Zacisze).
[h=4]Kum kum jest miejscem, które zostało stworzone specjalnie z myślą o Waszych dzieciach w wieku od 6 miesięcy do 3 lat.[/h] [h=4]Zapewniamy dzieciom opiekę, zabawę, naukę oraz odpoczynek według ich indywidualnych potrzeb. A wszystko w miłej, ciepłej i domowej atmosferze.[/h]www.kumkum.com.pl
Pozdrawiam serdecznie,
Kasia
Pozwólcie, że się podczepię..
Zapraszam do Domowego Klubu Malucha Kum Kum (Warszawa Zacisze).
[h=4]Kum kum jest miejscem, które zostało stworzone specjalnie z myślą o Waszych dzieciach w wieku od 6 miesięcy do 3 lat.[/h] [h=4]Zapewniamy dzieciom opiekę, zabawę, naukę oraz odpoczynek według ich indywidualnych potrzeb. A wszystko w miłej, ciepłej i domowej atmosferze.[/h]www.kumkum.com.pl
Pozdrawiam serdecznie,
Kasia