reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielonogórski bazarek - sprzedam, kupię, oddam, zamienię...

S P R Z E D A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* Chustę tkaną bambusową Lenny Lamb (Chusta do noszenia dzieci, tkana splotem skośno-krzyżowym, bawełna z bambusem - Salsa - rozmiar L - LennyLamb.com) 160,00 zł / S P R Z E D A N A

* Matę edukacyjną Kosmos od Lamaze (Lamaze Mata Do Zabawy 27114 - Ceneo.pl) 100,00 zł / S P R Z E D A N A

* Fotelik/Leżaczek Fisher Price (Home) 100,00 zł

* 3 w 1 Huśtawka, Kołyska, krzesełko do karmienia Fisher Price (Fisher price 3w1 Hustawka Kolyska Krzeselko do karmienia. • www.akita4you.home.pl) 450,00 zł

* Karuzela nad łóżeczko z projektorem Fisher Price z Misiami / 100,00 zł

* Wyprawka - ubranka 56-86 dla dziecka urodzonego jesienią (w tym 2 kombinezony na całą zimę); rożek dla niemowlaka, zestaw oryginalnie zapakowanych (nieużywanych) smoczków AVENT, etc. - do osobistego obejrzenia i wyboru

Wszystko po jednym maluchu, zadbane, jak nowe.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny mam obiadki sloiczki 190g na sprzedaz. glownie gerber i kilka bobovity. rozne smaki. sztuk 10. po 3,20zł. moja mala zaczela gardzic sloikowym jedzeniem ;)

jak ktos zainteresowany to moge wypisac dokladne smaki

Sprzedam tanio bujaczek Fisher Price z serii Rainforest w bardzo dobrym stanie. Zalega u mnie w domu i chce sie go jak najszybciej pozbyc:) Cena tylko 100zł. Kontakt- Magda: 693 403 478.

http://zapodaj.net/bcd29c252ebf3.jpg.html

Ostatnia edycja:
Mata edukacyjna, ślady prania, żyrafka ma rozciągnięte nogi, a lusterko ryski. Za 20zł oddam:)

ciepły śpiworek do wózka jasny beż 20zł

torba do wózka - od Boldera 15zł

kto pierwszy ten lepszy:)

IMG_2508.jpgIMG_2507.jpgIMG_2506.jpgIMG_2127.jpgIMG_2134.jpgIMG_2131.jpgIMG_2128.jpgIMG_9389.jpgIMG_2158.jpgIMG_2159.jpg

a może na koniec wakacji ktoś sandałki skórzane 22 dla dziewczynki potrzebuje?

Nowe body rozm. 80cm sprzedam :) 8zł za sztukę, 35zł za komplet :)

DSC04077.jpg

Może ktoś szuka bucików:
adidasy Elefanten rozm. 19, drugie adidasy noszone kilka razy, rozm 20 i buciki różowe też rozm. 20
DSC04027.jpgDSC04034.jpgDSC04037.jpg

reklama
Cortina, jezeli masz już kupioną wanienkę, to proponowałabym dokupić stelaż w tym samym miejscu, aby dopasować odpowiedni. Sama ostatnio chciałąm dokupić stelaż w innym sklepie i okazało się, że to nie jest takie proste dobrać odpowiedni, bo wanienki są różnej wielkości i są różnie wyprofilowane... sama ekspedientka powiedziała mi, bym stelaż dokupiła tam, gdzie zakupiona została wanienka, właśnie dlatego, że po prostu jedno do drugiego może nie pasować...;-)

Do góry