reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielonogórski bazarek - sprzedam, kupię, oddam, zamienię...

ooo dzieki Euls za podpowiedz :) wanienki nie mam ale bylam pewna ze sa stelaze 86 cm i 102cm i do tego kazda wanna o takim wymiarze pasuje :)
a gdzie kupowalas swoj zestaw ???

reklama
Cortina, ja większość rzeczy kupiłam w Dariuszu w Przylepie. All w jednym miejscu, niedrogo i dobrze:-)

powyższa oferta zaxy też jest dobra:-)

Ostatnia edycja:
Świetny pchacz dla malucha - drewniany Eichhorn, z Kubusiem. Sporo używany i lubiany przez moje dziewczyny, ma niewielkie otarcia, no generalnie ślady użytkowania, ale wciąż się dobrze prezentuje, jeździ, dłuży za cymbałki, ma różne kręciołki wspomagające rozwój motoryki i jest pojemnikiem na zabawki. Są 3 klocki w komplecie do dopasowywania do otworów. I muszę pałeczki wykopać.

Oferta ważna do 12.09 do 20:00, bo mam chętną na niego w innym miejscu, ale że wolałabym ze względu na wagę i gabaryt nie wysyłać, proponuję i tu. Można przed decyzją o zakupie oczywiście obejrzeć. Fajny jest, polecam.

45 złotych

IMG_20120907_115331.jpg

Mam też niziutką krówkę na biegunach, w uchu mechanizm z muczeniem wbudowany:) świetna, bo stabilna i niska, dla roczniaka już się nada. Krowa 50 złotych

Załączniki

• IMG_9458.jpg
    IMG_9458.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
stelaz nieaktualny zakupilam w smyku, na duza wanienke sa za 60zl gdyby ktos szukal :)

mam kombinezon Tchibo dla dziewczynki do sprzedania, kurtka nieuzywana spodnie ubrane 2 razy, posiadam orginale opakowanie do niego :) rozmiar 110-116, cena: 150 zł
29blmbq.jpg

Mam tez ocieplacz dla dziewczynki na 2-3 latka firmy reserved kolorowy z odpinanym kapturkiem (misiu przy kapturze) zdjecie moge wyslac na pw bo jest na mim moja corka :) stan idealny, cena: 30 zł

ogolnie to mam sporo ciuchow dziewczecych, wszystkie firmowe, jakby ktoras z was szukala czegosc konkretnego mozna pisac przesle zdjecie :)

reklama
Do góry