reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielonogórski bazarek - sprzedam, kupię, oddam, zamienię...

Czy ma może któraś z Was zbędny wózek, spacerówkę, małą, taką do niani? :)

Proszę o kontakt na priv :)

reklama
witam;)
Po wakacyjnym przeglądzie zakamarków mieszkania mam do sprzedania:
-pieluszki Pampers 4+(9-20 kg) -26 szuk-20zł;
* książki:
-"Była sobie dziewczyna" Iynn Barber -10 zł
-"Okaleczona" Khady - 5zł
-"Kiedyś byłam księżną" Jacqueline Pascarl-Gillespie -20zł
-"Imię róży" Umberto Eco(miękka oprawa) -15 zł
-"Największy dar" Paulo Coelho,Henry Drummond - 13zł
-"Ciężarówką przez 9 miesięcy" poradnik po ciąży i okolicach Kaz Cooke - 25 zł.

kontakt na priv:)

Mam do sprzedania ubranka do chrztu
pierwsze niestety bez czapy i butków, bo gdzieś mi się zapodziały (są na pewno tylko nie mam pojęcia gdzie) za 20zł tj. krótkie spodenki i kamizelka. ROzmiar 68
Zobacz załącznik 489073
i drugie, zimowe za 40zł rozmiar 62 - ocieplane: spodenki, kurteczka i czapka + koszula, krawatka, kamizelka i butki (10cm)
Zobacz załącznik 489074Zobacz załącznik 489075

Cześć!

Dziewczyny, jeżeli któraś z was miałaby niepotrzebną KOMODĘ DREWNIANĄ, to ja chętnie przyjmę lub odkupię :-)
w dalszym ciągu podtrzymuję również chęć zakupienia lub przyjęcia KOŁYSKI DREWNIANEJ :-)
proszę o kontakt na priv.

reklama
Witam :)

Zapraszam!!:)

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Sprzedam ubranka po córci, służyły nam od dnia narodzin do skończenia 8 miesięcy.
Ubranka w stanie dobrym, bawełniane, dużo z nich znanych, cenionych firm.

Sprzedam jako paczka - taka wyprawka dla Maleńkiej Księżniczki.

Zawiera zestaw:
body, pajace dresiki, kompleciki, sukieneczki, czapeczki - kąpielowe oraz spacerowe, skarpetki, rajstopy, kombinezony, 3 sztuki.
Wszystko czego potrzeba od pierwszych dni.

Zainteresowanych proszę o wiadomość na priv.

Ostatnia edycja:
Do góry