reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielonogórski bazarek - sprzedam, kupię, oddam, zamienię...

Cześć mam do sprzedania karuzelę Fisher Price z projektorem i misiami stan b.dobry cena 100zł ,matę edukacyjną Fisher Price rain Forest stan b.dobry użyta kilka razy, cena 70 zł, termometr elektornicznydo ucha i czoła canpol babies użyty również kilka razy (mamy inny ) cena 50 zł

Ps. w dalszym ciągu poszukuję torby Bebe Confort jestem zainteresowana nawet wymianą
:)!

Zobacz załącznik 482889 mata.jpgtermometr.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Sprzedam NOWY komplecik na lato/ piżamki mothercare 12- 18 m-cy (86) 2x koszulka, 2x spodenki. Moim zdaniemmoże być to zarówno komplecik na lato jak i piżamka. Super jako ubranko na plażę! Sprzedam za 45 zł + kosztywysyłki ( wg cennika poczty polskiej). Nowy z metką, w sklepie kosztował 69 zł
P1160240.jpgP1160232.jpgP1160233.jpgP1160234.jpg

Sprzedam hustawkę wolnostojacą za 40 zł
kontakt na priv -wyslę zdjęcia na maila, stan :zadbana, obitawłasnorecznie takerem ekoskóra w kolorze ecri bo materiał mi sie brudził-a eko przetarłam szmatka i po problemie :)
na terenie zg transport gratis- hustawka dla dziecka siedzącego :) ważne do końca tygodnia :)

KUPIĘ kombinezon zimowy w stanie bdb lub idealnym dla chłopca, najlepiej TCHIBO, COCODRILLO, H&M lub F&F ( tesco) w rozmiarze 86- 92 :-)

reklama
Do góry