reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Agutka dziękujemy bardzo:-) A kiedy ona wróci do nas?? Jak jej w ogóle jest?? Bo ona chyba jeszcze się nie przeprowadziła od facecika?? Dogadują się jakoś, pomaga jej??

Agutka dziękujemy bardzo:-) A kiedy ona wróci do nas?? Jak jej w ogóle jest?? Bo ona chyba jeszcze się nie przeprowadziła od facecika?? Dogadują się jakoś, pomaga jej??

Eluniu,nie wiem,kiedy wróci,ale mam nadzieję,że szybko. :-) Wczoraj dopiero dotarli do domku,hihi. ;-)
Narazie siedzi u exa,bo musi poczekać,aż się jej mieszkanko zwolni. :tak: Nie zapeszając,pomaga jej. :tak: :-)
Mały Brunio w dniu wypisu ważył 3910g,więc nadrobił tę stratę tak,że aż przebił wagę urodzeniową. :-) Cały czas by cycusiował. :-)

Dzień dobry

Ja dosłownie na momencik, muszę się ogarnąć, prysznic i obiad dla małej,
do pracy dzisiaj śmigam, ale poniedziałek mam wolny. Co robicie w poniedziałek ???

może spotkanko małe ? co Wy na to? :D

dajcie znać :)

miłego popołudnia Wam życzę dziewczyny ! papatki

kolejne spotkanie wypadło na 6 :)
Ula jak Miki ???? Aga a Zuza ???

moje jedzą kolację i za godzinkę będą wykąpane i w łóżeczkach :-D:-D:-D:-):-):-)

reklama
A więc moje się wyspało :-D i teraz szaleje :-) właśnie w związku z opuszczeniem łóżeczka niziutko :-) moje dziecko wyczaiło jak wstawać :-D

A moje nogi po tygodniu spacerów 4h odpadają :-D
Pozdrawiam

Do góry